Z ust miarodajnych usłyszałem ( w przelocie na stacji benzynowej ), że jest przyzwolenie nowych włodarzy Browarów Królewskich na organizację giełdy w dniu 30 sierpnia !
Czy odbędzie się giełda w Warszawie?
Collapse
X
-
Czes napisał(a)
Z ust miarodajnych usłyszałem ( w przelocie na stacji benzynowej ), że jest przyzwolenie nowych włodarzy Browarów Królewskich na organizację giełdy w dniu 30 sierpnia !
Najlepszy byłby 23 sierpnia.
Comment
-
-
Cierpliwości Koleżanki i Koledzy
Witam wszystkich!
Proszę o cierpliwość. Jak tylko będzie odpowiednie "błogosławieństwo" i nim na tym "błogosławieństwie" wyschnie atrament z pióra...... zamieszczę odpowiednią informację na temat giełdy.
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
W oczekiwaniu na decydujące i święte potwierdzenie terminu (lub jego odwołanie) przez Krzysztofa proponuję przypomnieć (w tym i mi) kalendarium warszawskich giełd ktore nie miały zbytnio szczęścia. A to były odwoływane (2001 rok) a to przynajmniej przesuwał się minimalnie ich termin (o tydzień czy dwa bo chyba też były takie przypadki). Chodzi mi tu wyłącznie o giełdy letnie w browarze. Jako pierwszą giełdę warszawską spora grupa Kolekcjonerów uznaje jedyną giełdę w ŚP browarze Fronia w Dębowej Górze k. Skierniewic (niestety nie zaliczyłem jej a był to chyba rok hmmmmm....1992 ,1993 ??).Dopiero rok później odbyła się giełda zlokalizowana na Grzybowskiej (w budynku administracyjnym na sali).Wynikało by iż w tym roku będzie to X jubileuszowa giełda. Niestety jak widać w powyższych postach jest już spory problem z przypomnieniem sobie wcześniejszych giełd mimo iż Forumowicze nie są zaawansowani wiekowo . I prośba litości : nie pokazujcie już tej fotki z Zygmuntem bo szlak mnie trafia że nie zrobiłem sobie zdjęcia mimo że pamiętam iż kręciłem się tam co chwila. Druga taka okazja już się przecież nie zdaży .Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Termin Giełdy w Warszawie
Witam!!!
Informuję, że Giełda odbędzie się 23 sierpnia 2003 r. na terenie Browaru Warszawskiego.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Krzysiek zapomniał dodać drugą bardzo istotną informację , którą podał mi w mailu :
GIEŁDA ODBĘDZIE SIĘ W GODZ. 9.00 - 13.00
Fajnie że będzie to chyba pierwsza giełda która rozpocznie się o godzinie za którą opowiedziała się większość głosujących w ankiecie browar.biz. , choć wiadomo że i tak sporo Kolekcjonerów z przyzwyczajenia przyjedzie wcześniej. Również termin jest zgodny z wcześniejszymi w-skimi giełdami.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Cooper napisał(a)
Krzysiek zapomniał dodać drugą bardzo istotną informację , którą podał mi w mailu :
GIEŁDA ODBĘDZIE SIĘ W GODZ. 9.00 - 13.00
Comment
-
-
No to kicha bo napisałem to co odebrałem godzinę temu mailem od Krzycha (mail ten dostały też inne osoby). Post z podanego linku wygląda "bardziej oficjalniej" gdyż podpisała się pod nim nawet sama Pani Rzecznik Browaru więc pewnie rozpoczęcie jednak o 6.00 (tu słyszę już okrzyk radości fanów porannej zrywki) . Cofam więc to co napisałem wcześniej i sorry za ewentualne "dezinfo".Last edited by Cooper; 2003-07-17, 21:45.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
-
Kogo w tym roku będziemy słuchali na giełdzie???
Było info w MTV że kapela która grała w tamtym roku jest w trasie koncertowej po Australii.
Może by tak "Kapela z Chmielnej", pewnie chłopaki nie krzykną drogo , a zawsze fajnie posłuchać kapeli warszawskiej.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
pieczarek napisał(a)
Ja dojadę na 6 spod niemieckiej granicy a Ty nie dojedziesz z Jelonek? Przestań żartować - jestem przekonany, że spotkamy się przed wejściem na giełdę jeszcze przed oficjalnym otwarciem.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
-
darek99 napisał(a)
Kogo w tym roku będziemy słuchali na giełdzie???
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
-
Giełda
Zaistniała pomyłka. Giełda rozpocznie się o godz 6.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Cooper napisał(a)
gościnnie ekipa Molesty z Yelonek .Joł
Oj Wojtek ile razy mamy Ci powtarzać,że z Yelonek jest Fenomen anie Molesta.
Musisz chyba w tym roku również pojechać na warsztaty hiphopowe na Ukraine ;-)
Comment
-
Comment