W ostatniej chwili zwolniły się trzy miejsca w aucie. Mogę zabrać 3 osoby z Warszawy lub Otwocka. Koszt 10 zł. Kontakt telefoniczny 789-55-21 lub 606 449-598.
Zabiorę 3 osoby na giełdę w Radomiu
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
I zabraliśmy się wspólnie. Mimo dużej mgły i drobnej przygody z pracownikami pobliskiego komisariatu policji - dzielnie zostaliśmy dostarczeni na giełdę, a następnie odwiezieni do domu. Co prawda P-Oset miał otrzymać premię w postaci bluzy Grzebera, ale przez nasze niedopatrzenie bluza pozostała u właściciela. Dzięki bardzo za wspólną podróż i miłe towarzystwo!
Comment
-
Podróż minęła szybko i przyjemnie.
Wielkie dziękipozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Ty nie dziękuj, tylko wyskakuj z bluzybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Related Topics
Collapse
-
Zabiorę 3-4 osoby na giełdę w Radomiu, najchętniej z okolic Otwocka, ewentualnie z Warszawy. Koszt 15 - 20 zł w zależności ilu chętnych się znajdzie. Jedziemy busem, więc nie ma problemu jeśli ktoś ma większą ilość bagażu. Z giełdy zabieramy się ok. 10.00, bo muszę zdążyć do pracy....
-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Witam
Otwieram minibrowar w Krakowie Nowa huta o wybiciu 2hl, mam już załatwione wszystkie formalności i zamontowany sprzęt, szukam osoby która pomogłaby mi zrobić dobre piwo.
Jestem otwarty na wszystkie rodzaje współpracy. -
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
-
Zagłębiowscy Birifile zapraszają po raz 13, jak co roku do Browaru Na Jurze na giełdę. Stoliki można rezerwować pisząc na adres: abrel@o2.pl. Co prawda na razie nic o tym nie piszą, ale podejrzewam, że w wieczór poprzedzający giełdę w Karczmie U Stacha odbędzie się wieczór pełen niespodzianek.
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2025-03-21, 19:51 -
-
Czy ktoś z Forumowiczów ma jakieś informacje o giełdzie w Radomiu? Podobno jest planowana na 8 września i ma się odbyć w budynkach browaru Saskiego - ich fragment jest po remoncie, znajduje się tam pub.
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment