Jak szaleć to szalec i zrobić "najdłuższą giełdę nowoczesnej Europy" od 12 do 19
IX Międzynarodowa Giełda Birofiliów Żywiec 2004
Collapse
X
-
Mnie chyba jednak bardziej pasuje termin 19-go. Ale jak to zwykle ze mną bywa, nic do końca przewidzieć nie można, bo mam popieprzoną robotę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Grześ - w odróżnieniu do pozostałych szczurów lądowo-nizinnych kocham góry i mogę w nie jeździć zawsze (bez konieczności opuszczania nadmorza).
Pasują mi oba terminy giełd, a pacholęciu to też obojętne - polska nauka nie ucierpi specjalnie na tym jak nie pójdzie w przedłikendowy piątek do budy...
Ale może coś zrobisz i zimą? Małą giełduńkę zimową? Chętnie pojadę na giełdę do Żywca w okolicach ferii zimowych, czyli w lutym...
pzdr znad morza i Berlina - do obu miejsc mam około 130 km...
Comment
-
-
Giełda
Podobno słońce mocniej będzie piec w okolicach Beskidu dnia 19-ego.
Ale może być 12-ty zaczniemy parę dni wcześniej.
Tak więc drugi wyjazd pochłonie mniej kasy.To wersja dla oszczędnych i więcej będzie grajcarów na piwne cuda.
PZDR
Comment
-
-
Termin
Klamka zapadła. Giełda odbędzie się 19 czerwca 2004 r. W tym miejscu wszystkich serdecznie zapraszam do przyjazdu w Beskidy. Bedę się starał na bieżąco informować o wszystkich szczegółach. Czekam na pytania i sugestie!
Pozdrawiam,
Grzegorz
P.S.
Wszystkim chętnym proponuję sprawdzenie czy dane osobowe znajdują się w naszej bazie adresowej - to warunkuje wysłanie zaproszenia a to z kolei otrzymanie upominków i wielu innych przywilejów, jak choćby darmowego
Comment
-
-
... pytania proszę wysyłać pod adres:
Grzegorz_Zwierzyna@GrupaZywiec.pl lub
Piwiarnia.Zywiecka@Grupazywiec.pl.
Comment
-
-
Jak dożyję postaram się być
Comment
-
-
Trza będzie być. W każdym razie się wybieram.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
mwa napisał(a)
Prawie każdy się wybiera, ale mało kto dociera.Last edited by Pogoniarz; 2003-12-21, 22:46.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz był uprzejmy napisać:"Co do ilości kilometrów,mogą się wypowiedzieć Kangur i Pivaria... Bliżej jest nawet do Białej Podlaskiej."
pzdr
Comment
-
-
A jeśli już jesteśmy przy giełdach na 2004 rok-to czy zna ktoś terminy i miejsca innych giełd w tym roku?
Bo z tych najbliższych to:
>WARSZAWA - 24-01-2004
>SZCZECIN - 06-03-2004
O innych nic nie wiem...
Comment
-
-
Żywiec został ustalony na 19 czerwiecGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
ROZUMIEM...a te wcześniejsze?
Bedzie pewnie jeszcze Kraków, będą Świebodzice i Tychy.
Dobrze byłoby zebrać te wszystkie terminy-i opublikować na 'forum' aby wszyscy z góry mogli sobie zaplanować i zarezerwować czas.
Wiem i zdaję sobie sprawę że nie wszystkie terminy są dopięte na ostatni guzik-ale przynajmniej wymienić by należało te 'pewniaki'
Comment
-
Comment