Mam do Was pytanie chce w 2004r odwiedzić jedną z giełd birofilistycznych ale mam problem w tym że z przyczyn finansowych oraz ograniczenia czasowego mogę pozwolić sobie tylko na jeden wypad i nie wiem gdzie jechać chciałbym spotkać kogoś z forumowiczów browaru.biz ewentualnie dołączyć po giełdzie do wspólnej konsumpcji co proponujecie
Co proponujecie? [jaką giełdę wybrać?]
Collapse
X
-
to sie zdecyduj czy chcesz jechać na giełdę, która jest uważana za najlepszą w Polsce (Żywiec) czy na najbliższą (Świebodzice, Grodzisk Wlkp.), ja na Twoim miejscu poszedłbym na całość i pojechałbym w BeskidyGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Proponowałbym Tobie giełdę w Tychach, gdyż z tego co słyszałem ma być na niej sporo dodatkowych atrakcji związanych z obchodami jakiejś okrągłej rocznicy powstania browaru. Konkretów nie znam, a giełda nie należy do małych, więc spotkasz tam sporo forumowiczów.
Comment
-
-
Ja bym proponował połączyć wakacje z 2 największymi giełdami.
Tz. podjechać na Tyską Giełdę, później na 2-3 tygodnie w górki i na Giełdę Żywiecką, gdzie cały czas będzie na 98% świeta pogoda.
Po powrocie do domu będziesz najbardziej zadowolonym człowikiem z urlopu.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
adam1975 napisał(a)
Chyba zdecyduje się na Żywiec jak jechać to na największą i najbardziej znaną tak mie się wydaje tym bardziej że na giełdzie będe pierwszy raz.Co wy na to?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Zdecydowanie polecam Żywiec lub Świdnicę. Żywiec to wielki festyn - nie tylko giełda. Po za tym odbywa się o najlepszej porze roku
Świdniką giełdę polecam też, raz to z tego względu, że po raz pierwszy odbędzie się ona w Świdnicy, nie w Świebodzinie, Świdnica ładne miasto jest, a i impreza forumowa szykuje się całkiem ciekawa.
Comment
-
-
Piszesz o finansach,a teraz...Człowieku nie rozumiem Ciebiepiwo to nasze paliwo !!!
Comment
-
-
adam1975 napisał(a)
Chyba zdecyduje się na Żywiec jak jechać to na największą i najbardziej znaną tak mie się wydaje tym bardziej że na giełdzie będe pierwszy raz.Co wy na to?
Święte słowa Marusi Żywiec to wielki festyn - nie tylko giełda"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
No jeżeli chodzi o zwiedzanie browarów przy okazji goiełdy to zdecydowanie polecam Tychy. Znacznie lepiej zorganizowana wycieczka i częstują piwem. W Żywcu nie.
Comment
-
Comment