Według mnie aferę wywołuję ten który zgłasza kontrowersje po raz PIERWSZY i od którego się wszystko zaczyna. Ja tylko odpowiadałem na zadany temat Mam nadzieję, że są też zdjęcia ukazujące jak się bawiliście NAPRAWDĘ, bo w takie tam grzeczne sączenie piwka i niewinne diabełki to ja nie wierzę
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Marusia napisał(a) . Po drugie, nie występują tu zdjęcia (tzn. część), która była pokazana wtedy.
Kurde i do dziś żałuje, że za późno wtedy wszedłem na forum, jak coś ciekawego to mnie zawsze omija
zythum napisał(a) Według mnie aferę wywołuję ten który zgłasza kontrowersje po raz PIERWSZY i od którego się wszystko zaczyna. Ja tylko odpowiadałem na zadany temat
Przypominam Ci, że wypowiadasz się na temat czegoś, czego nie widziałeś i nie czytałeś. Po za tym - ot, ciekawostka, Zythum przeciwny kontrowersjom
Proponuję, żebyś w końcu zamilkł i nie przenosił poronionej dyskusji zamkniętej w ten przyjemny temat. Bo tym razem to Ty będziesz tym, co zaczął, a bicie piany chyba już się na szczęscie zakończyło.
Marusia napisał(a) Kolega może pojawi się na jakimś spotkaniu i potem będzie oglądał zdjęcia. Co, podglądacz?
Kolega nie musi podglądać bo kolega pamięta (niestety nie ) jak razem z Koleżanką ramię w ramię piekł kiełbaski na lodowisku.
I jakaś fotka też by się znalazła.
Ka_Dar napisał(a) Kolega nie musi podglądać bo kolega pamięta (niestety nie ) jak razem z Koleżanką ramię w ramię piekł kiełbaski na lodowisku.
I jakaś fotka też by się znalazła.
Nieprawda, ja piekłam kiełbaski z kolegi drugim wcieleniem
Marusia napisał(a) Oj Zythum , po pierwsze, aferę to kręciłeś głównie Ty. Po drugie, nie występują tu zdjęcia (tzn. część), która była pokazana wtedy.
Ja tak jeszcze gwoli wyjaśnienia:
Zdjęcia których tu brak, nie zostały zamieszczone ze względu na brak zgody osób na nich widniejących, a nie ze względu na swoją kontrowersyjność, czy nieobyczajność
Wasze zdrowie
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment