Janusz a czy możesz podać termniny na następne miesiące.Czy wiesz co z Luksemburgiem w tym roku?
informacje o giełdach
Collapse
X
-
ART napisał(a)
najprawdopodobniej będzie to ta data, ale w środę wieczór będę wiedział konkretnie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Człuchów raz jeszcze
Macie może jakieś bliższe informacje na temat giełdy w Człuchowie? Ktoś wogóle się tam wybiera? Na stronach browaru.biz pojawiła się informacja, że spotkanie jest na zamku, natomiast na stronach miasta Człuchów podana jest plaża OSiR. Mam dziwne wrażenie ciszy medialnej, zwłaszcza ze strony organizatora.
A tak przy okazji człuchowskich imprez, to miesiąc później w tym samym miejscu organizowany jest Piknik abstynencki. Może ktoś reflektuje ?
Comment
-
-
Skoro przeczytałeś info o giełdzie na browar.biz to po co się pytasz ?
Giełda ta zawsze odbywała się w sali zamkowej więc pewnie i w tym roku tak będzie bo miejscówka jest ekstra. Z tą plażą to OSiR walnął jak łysy grzywką o kant kuli. Choć z drugiej strony mogła by być to coolowa giełda. Stoiska w postaci wykopanych w piachu grajdołów a etykiety przyciśnięte kamykami ażeby wiatr ich nie pogonił Już widzę kolesi którzy po giełdzie szukają zagrzebanych w piachu PPF-ówPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
przed momentem rozmawiałem z głównym organizatorem - otóż giełda człuchowska w tym roku odbędzie się na 99% na sali widowiskowej Domu Kultury przy ulicy Traugutta, gdyż imprezie na sali Zamkowej nie przyklasnęła jak na razie straż pożarna. termin i godziny zostały potwierdzone.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment