BIURO RZECZY ZGUBIONYCH I ZNALEZIONYCH
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
jakaś trąba (bo zapewne natrąbiona ) zaiwaniła z GABowej skrzynki Ahumbowe piwo przeznaczone dla ARTa - było nawet podpisane
-
-
Masz rację, chyba jeszcze nie doszedłem do siebie . Więc jeśli słód znaleziony przez Maggyka jest nasz, to się dogaduj w kwestii odbioru
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArkJeśli w podłuznej przezroczystej reklamówce (z małą dziurką z boku) to mój. Jeśli tak, to możesz go zatrzymać
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykW Hacjendzie znaleziono słód palony - najprawdopodobniej Kangura. Właściciela proszę o kontakt w celu ustalenia sposobu przekazania.Ostatnia zmiana dokonana przez Ark; 2005-06-20, 16:54.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyGdyby Ark zastanawiał się, gdzie podział się jego długopis z browaru ORIFLAME to podpowiadam - przebywa obecnie w pewnym dużym mieście nad Wartą
Wtedy będziesz miał za swoje
Leave a comment:
-
-
W Hacjendzie znaleziono słód palony - najprawdopodobniej Kangura. Właściciela proszę o kontakt w celu ustalenia sposobu przekazania.
Leave a comment:
-
-
Gdyby Ark zastanawiał się, gdzie podział się jego długopis z browaru ORIFLAME to podpowiadam - przebywa obecnie w pewnym dużym mieście nad Wartą
Leave a comment:
-
-
Do Hacjendy dotarły, ale potem zniknęły, trzy tablice okolicznościowe, moja, Slavoya i Naczelnika. Podejrzewamy, że forumowicze w ferworze pakowania zgarnęli je niechcąco, posiadacze nadmiernej ilości tablić mogą się przyznać na PW
Leave a comment:
-
-
Tablica pod numery rejestracyjne autka mojego kolegi z którym byłem na giełdzie, a zakupiona na stoisku ze słodami i innymi garnkami została na giełdzie. Może ktoś ją spotkał?
Leave a comment:
-
-
widać, że jesteś juniorem (bez urazy), ale sam jeszcze nie wszystkich znam, wielu mnie za to zna i w tym gronie rzeczywiście niczego bym się nie obawiał, no może kaca na drugi dzień
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SNOOPNo nie wiem, czy znasz tu wszystkich browarowiczów i czy zaprosił byś kogoś z drugiej części świata na wspólne oblewanie...
Arcy napewno nie zna wszystkich, ale nie imprezujemy ze wszystkimi. Na przykład Ciebie nie znamy - miło by było, jakbys uzupełnił profil, przedstawił sie nam, a nie od razu wpychał w temat z wątpliwościami co do nasej uczciwości. To chyba niezbyt dobry początek, popraw się Twoje zdrowie
Leave a comment:
-
-
Zakładając, że taka sytuacja miałaby miejsce na wspólnej imprezie (bo inaczej ciężko byłoby o taki zbieg okoliczności), podtrzymuję to co napisałem.
W chwili obecnej w drugiej części świata przebywa kilku Forumowiczów. Z wszystkimi chętnie bym się spotkał.
Leave a comment:
-
-
No nie wiem, czy znasz tu wszystkich browarowiczów i czy zaprosił byś kogoś z drugiej części świata na wspólne oblewanie...
Leave a comment:
-
-
Jestem dziwnie spokojny, że gdybym zgubił portfel i znalazłby go ktoś z Forumowiczów, portfel wróciłby do mnie nienaruszony.
Naruszenie nastąpiłoby później, w trakcie wspólnego oblewania znaleziska
Leave a comment:
-
-
Tylko kto sie przyzna że znalazl np portfel??jak jest jeszcze w nim pare groszy, to mozna sobie kupic piwko...lub kilka
Leave a comment:
-
Leave a comment: