Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andrewbrw
BIURO RZECZY ZGUBIONYCH I ZNALEZIONYCH
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Uprasza się, jeżeli zostały przez przypadek o zjedzenie dwóch udek kuraka wędzonego,bo niedługo może zacząć chodzić
Umiejscowienie lodówka w Przytułku
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumNie znasz się Był tam portret Lenina, Marksa i Engelsa i każdy swoimi kończynami pokazywał godziny w różnych strefach czasowych ZSRR
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesZythum to pewnie miał markowy zegarek produkcji radzieckiej z charakterystycznym sierpem i młotem na tarczy
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTMaryhh dzisiaj znalazł jakiś zegarek
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumGdyby ktoś znalazł zegarek męski to mój.
Leave a comment:
-
-
Zythum to pewnie miał markowy zegarek produkcji radzieckiej z charakterystycznym sierpem i młotem na tarczy
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaPo ostatniej wizycie w Dziekanacie została jakaś kurtka
W "Dziekanacie" już się o nią pytałem, ale była inna ekipa i nic nie wiedzieli. Miałem tam zajechać jeszcze dziś wieczorem, wracając od Marusi - ale nie musiałem.
Dzięki!
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes...ale wy tam żłopiecie to piwo, skoro zapominacie okrycia wierzchniego
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia[...]
Acha, a po giełdzie w Świ został u mnie w Przytułku jakiś nołnejmowy kufel, Ark orzekł, że chyba MJP taki zaposiadał.
Leave a comment:
-
-
...ale wy tam żłopiecie to piwo, skoro zapominacie okrycia wierzchniego
Leave a comment:
-
Leave a comment: