BIURO RZECZY ZGUBIONYCH I ZNALEZIONYCH
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
To dobrze, bo już się zastanawiałam czy któreś z Was (czytaj: Ty lub Naczelnik) nie musiało spać na dworcu . A swoją drogą - chyba Go jeszcze trzyma, skoro się dotąd nie złapał, że kluczy Mu brakuje .
Leave a comment:
-
-
Małażonka napisał(a)
Apaszkę już wypatrzył, natomiast ja przed chwilą wypatrzyłam pod moim stołem czyjeś klucze - cecha charakterystyczna: otwieracz z napisem AC/DC.
Leave a comment:
-
-
Apaszkę już wypatrzył, natomiast ja przed chwilą wypatrzyłam pod moim stołem czyjeś klucze - cecha charakterystyczna: otwieracz z napisem AC/DC.
Leave a comment:
-
-
Będę szczęśliwy , gdybyś Arku wypatrzył także moją apaszkę
Gdzieś ją zasiałem...
Leave a comment:
-
-
To super, choć swetr żal - był moim ulubionym. No ale poległ na polu zabawy - na pewno jest z tego dumny
Leave a comment:
-
-
zythum napisał(a)
W Kadach zostawiłem dwa swetry - jeden zielony, a drugi szary/popielaty. Mam prośbę o zaopiekowanie się.
Leave a comment:
-
-
zythum napisał(a)
I jakbyście znaleźli pudełko od The Pogues "Rum, Sodomy and the Lash" to byłbym ukontentowany
Leave a comment:
-
-
I jakbyście znaleźli pudełko od The Pogues "Rum, Sodomy and the Lash" to byłbym ukontentowany
Leave a comment:
-
-
W Kadach zostawiłem dwa swetry - jeden zielony, a drugi szary/popielaty. Mam prośbę o zaopiekowanie się.
Leave a comment:
-
-
adam16 napisał(a)
Chodzi o mnie i o Kiszota
Leave a comment:
-
-
slavoy napisał(a)
Świat Czarownic jest u mnie. Wymienię na kufel piwa
Ja poszukuję osoby, której na ognisku, w stanie już lekkiego zamroczenia, proponowałem zakup i przetrzymanie Królewskiego Portera. (I nie chodzi o Albeertosa)
Dla potwierdzenia dodam, że sprawa jest aktualna, chciałbym tylko wiedzieć dla kogo
Leave a comment:
-
-
Slavoy, to ryzykowna decyzja. Ja, zakupione dla kolegi z Tych(ów?) 10 butelek zaczynam kupować już po raz trzeci. A do giełdy tyskiej jeszcze tak daleko...
Leave a comment:
-
-
zythum napisał(a)
Ja zostawiłem Świat Czarownic. Mimo, że twierdziłem Ironowi, że to nie moja to jednak moja Po prostu w okładce Tzn Xenny był Świat Czarownic i stąd zamieszanie. Uczciwego znalazcę, po przesłuchaniu proszę o zgłoszenie się na PW w celu odebrania nagrody
Ja poszukuję osoby, której na ognisku, w stanie już lekkiego zamroczenia, proponowałem zakup i przetrzymanie Królewskiego Portera. (I nie chodzi o Albeertosa)
Dla potwierdzenia dodam, że sprawa jest aktualna, chciałbym tylko wiedzieć dla kogo
Leave a comment:
-
Leave a comment: