BIURO RZECZY ZGUBIONYCH I ZNALEZIONYCH
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ktoś obdarował mnie małą szklanką perły, tylko pewnie jeszcze o tym nie wie. Nie się zgłosi cobym wiedział komu dziękować.
-
-
yemiołka napisał(a)
...ps.czy to jakaś łaluzja, że niby je mamy odwieźć? bo ja lubie kaffe na łaffe...
Leave a comment:
-
-
pjenknik napisał(a)
A czy ktoś znalazł moje okulary p. słoneczne? Zostały w Hacjendzie. Czarne plastiki.
Leave a comment:
-
-
no dooobra, mogą jeszcze poleżeć, ale sam je potem będziesz odgrzebywał z tych wszystkich śmieci, co na nie rzucamy
ps.czy to jakaś łaluzja, że niby je mamy odwieźć? bo ja lubie kaffe na łaffe...
Leave a comment:
-
-
yemiołka napisał(a)
walają mi się po chacie jakieś dwie - puste niestety - beczki...
Leave a comment:
-
-
walają mi się po chacie jakieś dwie - puste niestety - beczki. jakby Ktuś se je chciał łodebrać, to serdećnie zapraszam
[kurczę, dobrze że się zdążyłam wyprowadzić z kawalerki, zanim je przywieźli... byłoby ciasnawo... ]
Leave a comment:
-
-
A czy ktoś znalazł moje okulary p. słoneczne? Zostały w Hacjendzie. Czarne plastiki.
Leave a comment:
-
-
slavoy napisał(a)
Poszukuję ludzi, którzy w piątek dali mi do zaniesienia do Hacjendy swoje kufle Bracisza i mieli się po nie później zgłosić.
Leave a comment:
-
-
Małażonka napisał(a)
Z nowu , kochanie, to od nowiu? Czyżby Darek robił się drogi przy świetle księżyca?
FCJP!
A swoją drogą jak ładnie rozmydliliśmy temat - teraz Art bankowo da nam bananaOstatnia zmiana dokonana przez iron; 2004-06-23, 13:18.
Leave a comment:
-
-
Podobno drogo to mnie tylko żywić wychodzi.
A żeby było w temacie
Zaczynam gubić brzuch i kilogramy. Znalazców uprasza się o nieoddawanie mi wcześniej wymienionych atrybutów
Leave a comment:
-
Leave a comment: