Właśnie się zorientowałem, że w siatce z koszulką, którą zgarnałem ze zlotu, jest bonus w postaci dodatkowej koszulki w rozmiarze L. Grzecznie oddam, tylko nie wiem jeszcze, komu. Odbiór.
BIURO RZECZY ZGUBIONYCH I ZNALEZIONYCH
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
To się sprawa skomplikowała. Ta moja-sety była dużego rozmiaru i dlatego poszła do wora aby ktoś, na kogo jego okazała się za ciasna, wymienił na mniejszą. Jeszcze Arta podpytam czy coś w tej sprawie ma do powiedzenia.
Jakby nikt się nie zgłosił to wychodzi, że to właśnie ta."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Fido, Twoja/Sety koszulka (XL) wróciła do mnie przez ręce Budvara jesli dobrze pamiętam.
Żą - sprawdź z kim byłeś zadomowiony - to jest zapewne koszulka jednego ze współlokatorów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pyk, pyk... Dobry trop, Watsonie... Pyk, pyk...
1. pirackamuza (główny pirat, tj. kierownik)
2. pirackamuzykantka
3. browcian (majtek drelichowy)
4. polaquita borracha (majtka jedwabna)
5. Infam
6. Szerlokleną
Przeanalizujmy. Polaquita nie pasuje rozmiarowo... Pyk, pyk... Infama chyba widziałem w zlotowej koszulce, no i rozmiarowo też bardziej M. Pyk, pyk... Zostają trzy osoby, ale już nie jestem w stanie myśleć... Pyk, pyk... Czego oni dosypali do tego tytoniu? Pyk, pyk, pykkkkk.......
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie się zorientowałem, że w siatce z koszulką, którą zgarnałem ze zlotu, jest bonus w postaci dodatkowej koszulki w rozmiarze L. Grzecznie oddam, tylko nie wiem jeszcze, komu. Odbiór."Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziŁo matko! Zapomniałbym o swojej koszulce. To moja. Okup jaki trza bedzie szykować.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziOkup jaki trza bedzie szykować.
Comment
-
-
Czy ja komuś nie pożyczyłam książki "Clone Brews" Szamatulskich? Mogło to być dawno, ale dopiero niedawno zaczęłam jej szukać
Comment
-
-
Hehe, piknie - ledwo się tu wpisałam i już znalazłam
Comment
-
-
Po giełdzie w Spiżu:
-szklanka LECH (uratowana spod łap tej chudej barmanki) + jakaś taka 0.33l
-czapka czarna z daszkiem i z 'uszkami' (kurde w jaki sposób wróciłem w niej do domu?)
MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
Comment