BIURO RZECZY ZGUBIONYCH I ZNALEZIONYCH
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Wczorajszego ranka został on wymyty i ustawiony do wysuszenia w Hacjendzie
Leave a comment:
-
-
Nieutulony w żalu właściciel poszukuje nieopatrznie pozostawionego na pastwę niewiadomego w Hacjendzie kufla o kształcie obłym i pojemności 0,5 l z czerwonym napisem "Saris".
Leave a comment:
-
-
W "Przytułku u Marusi" czeka na właściciela porzucony w Hacjendzie popielaty polarek. Właściciel sandałków juz się znalazł
Leave a comment:
-
-
Czy ja komuś pożyczałam książkę "Piwowarstwo", taką z okładką chmielową, bo nie moge znaleźć
Leave a comment:
-
-
Marusia napisał(a)
No to ładnie, kolega ma galopującą sklerozę - wszak się wymieniliśmy dyplomami dla urozmaicenia i ja mam Twój
Zaraz się pod ziemię zapadnę ze wstydu.
Ale gdzieś czytałem że brytyjscy naukowcy ustalili, iż częste i w miare obfite spożywanie piwa z wiekiem powoduje właśnie takie dolegliwości związane z pamięcią. Tylko czemu mnie to już teraz dopadło
Leave a comment:
-
-
No to ładnie, kolega ma galopującą sklerozę - wszak się wymieniliśmy dyplomami dla urozmaicenia i ja mam Twój
Leave a comment:
-
-
Znalazłem w pudełeczku ze szkłankami certyfikat z Piwowarów Podlaskich wystawiony na koleżankę Agnieszkę W.
Jak się tam znalazł nie wiem i wiedzieć nie chcę
W sprawie powyższego proszę o kontakt na PW.
Leave a comment:
-
-
Po ostatnich imprezach "około" i "po" giełdowych zgubiłem ochotę na piwo.Może ktoś widział bądź przez przypadek zabrał do np. Wrocławia
Leave a comment:
-
-
BIURO RZECZY ZGUBIONYCH I ZNALEZIONYCH
Ponieważ nagminnie po imprezach ktoś coś gdzieś zostawia, proponuję zgłaszać to w tym temacie - łatwiej będzie znaleźć zgubioną rzecz, lub właściciela rzeczy, w której posiadaniu niechcąco się znaleźliśmy
To będzie na pewno jeden z bardziej ulubionych tematów np. PieczarkaTagi: brak
- Przyklejono
-
Leave a comment: