Witam
jakimś cudem zaplątała się u nas jedna koszulka warsztatowa z VII WWP w rozmiarze XL. Gdyby więc ktoś szukał, to zguba jest u nas.
Pozdrawiam
piotry
BIURO RZECZY ZGUBIONYCH I ZNALEZIONYCH
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antoś Wyświetlenie odpowiedzi.Aha i pieszczotki dla lubej Minette
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziSzczoteczkę i pastę mam, a nie został u Ciebie mój krem w takim brązowym opakowaniu w kształcie walca?
1. Tak zachomiczyłaś gdzieś, że znajdę za czas jakiś...
2. Kicia kleptomanka zaturlała w sobie wiadome miejsce...znajdę za jakiś czas...
3. Masz przy sobie...
4. Został gdzie indziej....
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika josefik Wyświetlenie odpowiedziDoilidy może?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA może Antoś sugerował, że już po prostu nigdy do Poz nie przyjedzie, bo tak beznadziejnie było
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat Wyświetlenie odpowiedziŻe przestałeś się golić to w pełni rozumiem ale zerwanie z pastą i szczoteczką może się swatkom nie spodobać
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat Wyświetlenie odpowiedziPo giełdzie w Poznaniu znaleziono również i zabezpieczono mały kufelek.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antoś Wyświetlenie odpowiedziSzczoteczka i pasta są moje,ale spokojnie możesz je wyrzucić.
Leave a comment:
-
-
Po giełdzie w Poznaniu znaleziono również i zabezpieczono mały kufelek.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziA wiesz, że możesz mieć rację? Na niespodziankę kulinarną za chuda a do tego była utajniona za kanapą..Ani chyba spisek i podłożenie....
A teraz ciąg dalszy inwentaryzacji:
- szczoteczka do zębów, sztuk: 1
- pasta do zębów, sztuk: 1
- czapeczka granatowa, 6 panelowa, zamszowana z metalowym zapięciem, haft: Soufflet Polska, sztuk: 1
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziA wiesz, że możesz mieć rację? Na niespodziankę kulinarną za chuda a do tego była utajniona za kanapą..Ani chyba spisek i podłożenie....
- czapeczka granatowa, 6 panelowa, zamszowana z metalowym zapięciem, haft: Soufflet Polska, sztuk: 1
Pozdrowienia dla Mi.... no, kota
Leave a comment:
-
-
Jeśli czapeczka znaleziona /zostawiona/ w Proletariacie to kolegi z Ostrowa Wlkp.
Co do świni to nie wiem wiecej szczegółów potrzeba,
czy szowinistyczna męska chociaż była?
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziA nie "podłożyli"?
Leave a comment:
-
-
Po giełdzie w Poznaniu: Art i Maggyk zostawili świnię. Czeka, milczy i chyba tęskni
Leave a comment:
-
-
Po giełdzie w Spiżu:
-szklanka LECH (uratowana spod łap tej chudej barmanki) + jakaś taka 0.33l
-czapka czarna z daszkiem i z 'uszkami' (kurde w jaki sposób wróciłem w niej do domu?)
Marek
Leave a comment:
-
Leave a comment: