Do rana to On teoretycznie został - trza było czekać do południa!
BIURO RZECZY ZGUBIONYCH I ZNALEZIONYCH
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Małażonka napisał(a)
Do rana to On teoretycznie został - trza było czekać do południa!
eeeeyyyy.... no, własciwie to masz racjęComment
-
Po ostatnim spotkaniu w Instytucie zginął z owego lokalu mój kufel litrowy Loewenbrau - mam pytanie - co to za głupie kawały i kogo się trzymają? Pani Ela zadzwoniła do mnie z tą wieścią w sobotę, czyli kufel "wyszedł" razem z nami w piątek. Winowajcę proszę o spowiedź na PW!!!!Comment
-
Na giełdzie w Świdnicy a konkretnie w klubie Bolko miałem śliczniusi, malusi kufelek Warki Strong. Niby nic wielkiego ale może ktoś był tak miły i zaopiekował się nim dla mnie. Ostatnie miejsce pobytu zaginionego przedmiotu parapet ostatniego okna od sceny patrząc.
Uczciwemu znalazcy dziękuję za opiekę i proszę o wiadomość na PW.Last edited by dkrasnodebski; 2005-03-14, 14:01.Comment
-
Uczciwy znalazca donosi, że kufelek Warki Pstrąg wszedł w jego posiadanie nie wiadomo gdzie i znajduje się obecnie pod staranną opieką. Jednocześnie uczciwy znalazca informuje, że kufelek uległ oswojeniu i nie ma zamiaru opuszczać nowego miejsca zamieszkania.
A poza tym to wstyd, aby taki chłop posługiwał się naczyniem tak nikczemnie małym.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesTo pewnie kufelek Jarka, lat 12Last edited by dkrasnodebski; 2005-03-15, 09:58.Comment
-
W okolicznościach których nie jestem w stanie sobie przypomnieć wszedłem w posiadanie okolicznościowej szklanki z zeszłorocznej giełdy w Świdnicy. Jeśli ją dostałem to dziękuję, a jeśli nie to jest do odbioru u mnie.Comment
-
Po ostatniej wizycie w Dziekanacie została jakaś kurtka goreteksowa czy coś w tym stylu, popielata, rozmiar niby XXL, ale mała jakaś. Wzięłam ją do domu, właściciel zgłoś się
Acha, a po giełdzie w Świ został u mnie w Przytułku jakiś nołnejmowy kufel, Ark orzekł, że chyba MJP taki zaposiadał.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia[...]
Acha, a po giełdzie w Świ został u mnie w Przytułku jakiś nołnejmowy kufel, Ark orzekł, że chyba MJP taki zaposiadał.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes...ale wy tam żłopiecie to piwo, skoro zapominacie okrycia wierzchniegobigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Comment