To właśnie Piotr się dopytywał. Znalazłeś?
Powiedz, że TAK bo chłopak o mało wzroku nie stracił, więc niech się coś ma od życia.
BIURO RZECZY ZGUBIONYCH I ZNALEZIONYCH
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jak już przed chwilą napisałem w plotach pozlotowych, ktoś podczas niedzielnego śniadania dopytywał się o właściciela jakiegoś polara leżącego przy ognisku, pewnie to był twój.Leave a comment:
-
Poszukuje polarki koloru kremowo-granatowego, zapinanej na zamek .
Z wiarygodnych źródeł wiem że była jeszcze o 2.00 nad ranem (sob-niedz) pod parasolem przy ognisku zlotowym.Leave a comment:
-
Piotrowice jak zwykle po imprezie są bogatsze o fanty: tym razem są to brązowe okulary przeciwsłoneczne
Ale jazdy z książkami Antosia nic nie przebijeLeave a comment:
-
-
Antoś zapraszamy do Opola po książki.Leave a comment:
-
Poszukuje się badziewnego aparatu fotograficznego Medion, który byłem, zgubiłem podczas piątkowej imprezy w Academusie. Najpewniej pozostawiłem go u Jerzego, ale pewien tego nie jestem.Leave a comment:
-
Oddaj to jakiejś pani z czarnymi ustami. To było przewidziane dla Niej....Leave a comment:
-
W mojej Srebrnej Strzale ktoś* zostawił 6 groszy polskich. 5 groszy z tyłu po lewej, 1 grosz z tyłu po prawej. Za znaleźne zgubę oddam właścicielowi.
*Małażonka, Bombardil13, Iron to potencjalni zgubodawcy. Brodarek siedział z przodu. Inaczej niż matka, która przecież siedzi z tyłu.Leave a comment:
-
Szklankę giełdową (upominkową) ktoś zostawił na pastwę losu w domku nr 15. Znaki szczególne: kręgi po piance na ściankach.Leave a comment:
-
-
W domku numer 15 została czapka z daszkiem (chyba Wiktorii) i kufel z logo piwiarni żywieckiej. Obie rzeczy do odbioru u mnieLeave a comment:
-
Leave a comment: