Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski
Wyświetlenie odpowiedzi
BIURO RZECZY ZGUBIONYCH I ZNALEZIONYCH
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Wszystko możliwe , choć podejrzenia kierowałem w inną stronę*
*Jarka lat 12 !Last edited by DanielJakubowski; 2007-09-11, 12:47.Pozdrawiam
dj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie, my to tylko tak zrozumieliśmy, a to serio Bombadil się pytał, czy ktoś nie znalazł polarku Piotra
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski Wyświetlenie odpowiedziWszystko możliwe , choć podejrzenia kierowałem w inną stronę*
*Jarka lat 12 !
Comment
-
-
Jestem posiadaczką pierścionka z oczkiem przeźroczystym. Ktos zgubił, bo mogę jeszcze oddać, póki się nie przywiązałam.
W Trzciance ktoś w domku myśliwskim pozostawił przemocozne kapcie w worku - kapcie do odebrania w Trzciance lub na pobliskim wysypisku śmieciŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziW Trzciance ktoś w domku myśliwskim pozostawił przemocozne kapcie w worku - kapcie do odebrania w Trzciance lub na pobliskim wysypisku śmieciMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Poszukuję zielonego wojskowego szala zaginionego w Spiżu na ostatniej giełdzie...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedziMimo szpiegostwa poznaniaka, było tak dobrze nadzorowane, że nikt nic nie zgubił, oprócz pamięci Pawła Piotrowskiego, który nie rozwiązał prostego dla siebie testu. Za rok 22 XI 2008 do zobaczenia !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziGwoli ścisłości ja zgubiłem: kopertkę z kilkunastoma etykietami (m.in. Wschowa i Gościszewo) oraz dwoma kompletami podstawek otrzymanymi w cenie biletu, ale nie myślę żeby znalazca oddał to organizatorowi. A może się mylę?
Comment
-
-
Maggyk, parasolka w dzikie cętki wisi tam, gdzie powiesiłaś a zapalniczka zmienia miejsce pobytu, ale głównie w kuchni leżyMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziMaggyk, parasolka w dzikie cętki wisi tam, gdzie powiesiłaś a zapalniczka zmienia miejsce pobytu, ale głównie w kuchni leży
Parasolkę kiedyś odbierzemy - znaczy się spodziewajcie sie nas znowuŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziParasolkę kiedyś odbierzemy - znaczy się spodziewajcie sie nas znowu
Biorąc pod uwagę to, że strat nie było, to jestem do przodu dzięki zapalniczceLast edited by kot_z_cheshire; 2007-12-13, 21:52.Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
Comment