My zapraszamy pogrążonego w smutku właściciela kufla browarowego znalezionego w poniedziałek w domku nr 16.
BIURO RZECZY ZGUBIONYCH I ZNALEZIONYCH
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziMy zapraszamy pogrążonego w smutku właściciela kufla browarowego znalezionego w poniedziałek w domku nr 16.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziPogrążonych w żalu właścicieli: koszulki zlotowej 2008 w rozmiarze XL pozostawionej w domku nr 13 oraz niebieskiego ręcznika pozostawionego w tym samym domku uprasza się o kontakt w celu przekazania nieodżałowanych gadżetówTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Podobnie jak mały zapyziały niemiecki kufelek
Gwiazda ma u nas czerwoną narzutkę, Maidenowiec pedalską koszulkę warsztatową, a tajemniczy Ktoś niebieski ręcznik
Czekamy na propozycje wykupu fantówLast edited by iron; 2008-09-16, 09:42.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Po dokładnym zlustrowaniu, okazało się, że zapyziały mały kufelek jest czeskibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
zgubiłem ze trzy dni z życiorysu... ktoś widział?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mam do opchnięcia nóż (tępy jak diabli) z jasną rękojeścią (stylizowaną na kość czy cóś). Zgłaszam tak późno, bo było na allegro, a tam nie chcieli nawet za darmo (chyba, że z dopłatą i transportem).
A tak na poważnie, to byłem niemal pewien, że zgłosiłem powyższy fakt w plotach ale chyba mi się tylko wydawało.
Poza tym mam jeszcze czyjeś mieszadło - to z innej bajki (spokojnie nie pali się, w dogodnym terminie)Last edited by Infam; 2008-09-30, 13:15."Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziMam do opchnięcia nóż (tępy jak diabli) z jasną rękojeścią (stylizowaną na kość czy cóś). Zgłaszam tak późno, bo było na allegro, a tam nie chcieli nawet za darmo (chyba, że z dopłatą i transportem).
A tak na poważnie, to byłem niemal pewien, że zgłosiłem powyższy fakt w plotach ale chyba mi się tylko wydawało.
Poza tym mam jeszcze czyjeś mieszadło - to z innej bajki (spokojnie nie pali się, w dogodnym terminie)Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziNóż to chyba Slavoya, ale mogę się mylić.
Czekam na zgłoszenie / potwierdzenie.Last edited by Infam; 2008-09-30, 13:26."Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Slavoya, Slavoya. Infam, Ty pijaku - sam do mnie powiedziałeś przy stole "pożyczam na chwilę nóż Slavoya", jeno ta chwila się nieco rozciągnęła
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziSlavoya, Slavoya. Infam, Ty pijaku - sam do mnie powiedziałeś przy stole "pożyczam na chwilę nóż Slavoya", jeno ta chwila się nieco rozciągnęła
Trochę mi głupio... Całkowiry reset...
Ciekawe ilu innych rzeczy o sobie ze zlotu się dowiem?
Tylko proszę o dyskrecję (na PW)"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedzi(...)Poza tym mam jeszcze czyjeś mieszadło - to z innej bajki (spokojnie nie pali się, w dogodnym terminie)
Popołudnikiem napiszę PW
Comment
-
-
BIAŁA KARTA na smyczy "30 Międzynarodowa Giełda Birofiliów TYCHY" - Częstochowa.
Witam wszystkich!
Dwa dni temu dostałem następującego maila:
"Znalazłem w Częstochowie pod moim blokiem kartę jakąś białą i miała przyczepioną smyczkę 30 Międzynarodowa Giełda Birofiliów TYCHY. Moze to ktoś od was. Masz maila napisz, oddam właścicielowi."
Właściciela zguby proszę o kontakt ze mną.
Pozdrawiam,
Gleb Piatikow
optimist7@gmail.com
Comment
-
-
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Do Kentakiego, tancerza żywieckiego się zgłoś.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment