Uwaga! Uwaga! Przez przypadek do Wrocławia wraz ze mną przejechał się czarny, polarowy podkoszulek Alpinusa. Owa część garderoby poszukuje właściciela.
BIURO RZECZY ZGUBIONYCH I ZNALEZIONYCH
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Pepek napisał(a)
Uwaga! Uwaga! Przez przypadek do Wrocławia wraz ze mną przejechał się czarny, polarowy podkoszulek Alpinusa. Owa część garderoby poszukuje właściciela.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
to była koszulka admina dziękuję za zaopiekowanie się moją piżamą chyba mogę zaproponować odbiór osobisty przy najbliższej okazji
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
W "Przytułku u Marusi" czeka na właściciela porzucony w Hacjendzie popielaty polarek...Last edited by Krzysiu; 2004-06-22, 08:48.
Comment
-
-
slavoy napisał(a)
Poszukuję ludzi, którzy w piątek dali mi do zaniesienia do Hacjendy swoje kufle Bracisza i mieli się po nie później zgłosić.
Hmmm...nie przypominam sobie żebyś mówił, że mamy się po nie zgłosić. Aparat dany w depozyt leżał obok mojego legowiska więc myślałem, że kufle też gdzieś postawiłeś.
Wyprowadzając się z Hacjendy capnąłem jakiś wolny kufelek więc mój możesz rozdysponować komuś kto był w piątek w Cieszynie a kufla już nie mapozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
ciekawe komu do chorery przekazałem koszulkę dla drogiego Dkrasnodebskiego?
czekam na pozytywną reakcję winowajcy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
to była koszulka admina dziękuję za zaopiekowanie się moją piżamą chyba mogę zaproponować odbiór osobisty przy najbliższej okazjiŻadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ART napisał(a)
ciekawe komu do chorery przekazałem koszulkę dla drogiego Dkrasnodebskiego?
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Z nowu , kochanie, to od nowiu? Czyżby Darek robił się drogi przy świetle księżyca?
FCJP!
A swoją drogą jak ładnie rozmydliliśmy temat - teraz Art bankowo da nam bananaLast edited by iron; 2004-06-23, 13:18.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment