Marusia jest niezła: nam ją podarowała w sywestra, a parę dni później Tobie. Ciekawe, mamy ją przepiłować?
BIURO RZECZY ZGUBIONYCH I ZNALEZIONYCH
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Małażonka napisał(a)
Marusia jest niezła: nam ją podarowała w sywestra, a parę dni później Tobie. Ciekawe, mamy ją przepiłować?
Wam przywioze następnym razem
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
No uznałam, że nie będzie Wam się jej z Kad chciało targać
Wam przywioze następnym razem
Comment
-
-
Ta Arka jest pusta, ale rozumiem, że ta obiecana nam i przywieziona następnym razem przez Marusię będzie pełna piwa W końcu jakaś rekompensata nam się należybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
iron napisał(a)
Ta Arka jest pusta, ale rozumiem, że ta obiecana nam i przywieziona następnym razem przez Marusię będzie pełna piwa W końcu jakaś rekompensata nam się należy
Comment
-
-
iron napisał(a)
Ta Arka jest pusta, ale rozumiem, że ta obiecana nam i przywieziona następnym razem przez Marusię będzie pełna piwa W końcu jakaś rekompensata nam się należy
Comment
-
-
W takim razie idę na dyskotekę klas 1-3bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
iron napisał(a)
W takim razie idę na dyskotekę klas 1-3Last edited by dkrasnodebski; 2005-01-06, 14:23.
Comment
-
-
dkrasnodebski napisał(a)
Iron, weź mnie ze sobą!!! Plizz!!!bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Oj, Dareczku - widać, że Borewicza o imieniu Porucznik nie oglądałeś ,Last edited by dkrasnodebski; 2005-01-06, 14:32.
Comment
-
-
Sie gra - sie ma Było zostać do rana
Comment
-
Comment