A ja zostawiłem na oknie w Hacjendzie moją czapkę z daszkiem, ale wysyłać jej raczej nie ma sensu. Albo przy okazji ktoś ją weźmie i mi ją przy okazji dostarczy, albo dopiero za rok ją wezmę.
W Hacjendzie znaleziono słód palony - najprawdopodobniej Kangura. Właściciela proszę o kontakt w celu ustalenia sposobu przekazania.
Nie zaglądałem tutaj wiec dopiero dzisiaj dementuję pogłoski jakoby ten słód był mój.
Aczkolwiek prawdą jest, że znalazłem reklamówkę ze słodem w sobotę wieczorem na swoim legowisku
Może to był prezent od nieśmiałego(ej) wielbiciela(lki)
Reklamówce zmieniłem miejsce leżakowania na jedyne wolne w okolicy czyli pod krzesło.
Z tego co pamiętam ostatni raz widziałem mój parasol w piątek przed hacjendą potem sie rozpłynął, ale żeby aż tak lało?
Dość szybko "zasnąłem" jednak hacjendowy piesek molestował mnie przez całą noc
( mięte poczuł zamiast wydychanego piwa czy co? ) .
Obawiam się że podróżowanie Marusi i Slavoya po Warmii i Mazurach może przebiegać z zakłóceniami bo ich PALN PODRÓŻY został na Gotowca
............
podobnie jak pewne narzędzie do utrzymywania grzywy w porządku
Ponieważ mój kufel chciał jeszcze pobalować na zlocie , więc został, mocno ukryty ma srodku stołu.
Opis zaginionego naczyńka , pojemność o,5 litra, wysoki, oczy piwne , znaki szczególne: wytłoczone logo browaru w którym odbyła sie 10 Miedzynarodowa Giełda Birofilów.
Znalazca, zostanie nagrodzony równowartością w PLN, w chwili doręczenia , lub dokonany zostanie przelew
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Opis zaginionego naczyńka , pojemność o,5 litra, wysoki, oczy piwne , znaki szczególne: wytłoczone logo browaru w którym odbyła sie 10 Miedzynarodowa Giełda Birofilów.
Dodaj do opisu jeszcze, że był wysoki
Przenośne BRzZiZ się nim zajęło. Został opatulony w czyjeś portki
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
Dodaj do opisu jeszcze, że był wysoki
Przenośne BRzZiZ się nim zajęło. Został opatulony w czyjeś portki
Aaaa..., to jesteś bardziej spostrzegawczy niż my. Rzeczy znalezione spędziły dzisiejszą noc w samochodzie, i dopiero dziś po pracy chciałam sprawdzić jakie tam kufle posiadamy. Płonnych nadziei wzbudzać nie chciałam... Po pracy i tak sprawdzę, a potem potwierdzę wypowiedź naczelnika.
A tak z innej beczki: spodnie są czarne, sztruksowe ze skórzanym paskiem, męskie niewątpliwie i w pasie nie za wąskie...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Aaaa..., to jesteś bardziej spostrzegawczy niż my. Rzeczy znalezione spędziły dzisiejszą noc w samochodzie, i dopiero dziś po pracy chciałam sprawdzić jakie tam kufle posiadamy. Płonnych nadziei wzbudzać nie chciałam... Po pracy i tak sprawdzę, a potem potwierdzę wypowiedź naczelnika.
A tak z innej beczki: spodnie są czarne, sztruksowe ze skórzanym paskiem, męskie niewątpliwie i w pasie nie za wąskie...
Spodnie są moje Proszę o podpowiedź, jak je odzyśkać.
Comment