BIURO RZECZY ZGUBIONYCH I ZNALEZIONYCH
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
W tajemniczych okolicznościach znaleziono koszulkę browarbizową "Niepasteryzowany Zythum". Właściciel proszony o zgłoszenie się
-
-
Na imprezie w Beer o'clocku (Wrocław) pozostawiono kufel z logo Bernarda, który mam u siebie i chętnie oddam właścicielowi
Leave a comment:
-
-
na 10 zlocie zostawiłem okularki słoneczne - prawdopodobnie na stole
jak ktoś znalazł to proszę o kontakt
pozdrawiam
Leave a comment:
-
-
W niedzielne popołudnie na Festiwalu Dobrego Piwa zostawiłem okulary przeciwsłoneczne marki TAGHeuer. Było to na stoliku pod parasolami Cernej Hory, naprzeciwko Ciechana. Gdyby ktoś znalazł, proszę o jakiś sygnał.
Leave a comment:
-
-
Na Warsztatach w lochach została skrzynka euro z flaszkami z zamknięciami patentowymi. Jeśli zgubca jest zainteresowany ich odbiorem proszę o PW do końca miesiąca. Potem flaszki i skrzynka jedzie do krainy nibynigdy.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziAle te rajtki to nówka sztuka, czy raczej gacie po tacie
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPo Zlocie w domku numer 6 przed wyjazdem znaleziono:
- w łazience pod umywalka męskie gacie
- na umywalce szczoteczka do zębów (prawdopodobnie) Akfafresz
- kufel Braucośtam.
Gaci i szczoteczki nie braliśmy, kufel oczekuje na odbiór w Piotrowicach
P.S. Ja mam komplet
Leave a comment:
-
-
Po Zlocie w domku numer 6 przed wyjazdem znaleziono:
- w łazience pod umywalka męskie gacie
- na umywalce szczoteczka do zębów (prawdopodobnie) Akfafresz
- kufel Braucośtam.
Gaci i szczoteczki nie braliśmy, kufel oczekuje na odbiór w Piotrowicach
Leave a comment:
-
-
Dowodu nie widziałam, natomiast znalazłam kufel Stronga - do odbioru we Wrocławiu.
Leave a comment:
-
Leave a comment: