Mam nadzieję, że po giełdzie w Tychach będzie okazja gdzieś usiąść przy piwku.
Po giełdzie w Tychach (22.05.2004)
Collapse
X
-
Po giełdzie w Tychach (22.05.2004)
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak
-
-
Ja raczej tylko na chwilkę I potem do domu
-
-
Odp: Po giełdzie w Tychach (22.05.2004)
adam16 napisał(a)
Mam nadzieję, że po giełdzie w Tychach będzie okazja gdzieś usiąść przy piwku.
Mysle ze w Tym Roku w tychach i w Zywcu bedzie inaczej
Comment
-
-
W Tychach jakoś tak dziwnie i nietypowo przedgiełdowe spotkania mają większe wzięcieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
Ja raczej tylko na chwilkę I potem do domuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Odp: Odp: Po giełdzie w Tychach (22.05.2004)
Andi napisał(a)
bardzo chetnie ale z moich doswiadczen jest tak ze ja mam czas ale wiekszosc Forumowiczöw juz przed zakonczeniem Gieldy sie traca...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ależ Andi, nie pamiętasz imprezy sprzed 2 lat w piwnym ogródku przy giełdzie, kiedy to częstowałeś nas Schwelmerem ( mniam ).?
W zeszłym roku też tam siedzieliśmy, ale w mniejszym nieco gronie.
Miejsce jest bardzo dobre, więc uważam, że jak nic trzeba będzie imprezkę powtórzyć i w tym roku.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
No i co? Gdzie ta impreza była. Bo nie zauważyłem. Jakoś tak wszyscy pouciekali.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Impreza byla w Knajpie ok 1,5 Km od Lodowiska ale niestety nie wielu uczestniköw wzielo w niej udzial.
bylem ja,Marcopolock,Warszawiak i kilku innych szkoda ze wielu z Forumowiczöw jeszcze przed zakonczeniem Gieldy musiala wyjechac
Comment
-
-
Andi napisał(a)
Impreza byla w Knajpie ok 1,5 Km od Lodowiska ale niestety nie wielu uczestniköw wzielo w niej udzial.
bylem ja,Marcopolock,Warszawiak i kilku innych szkoda ze wielu z Forumowiczöw jeszcze przed zakonczeniem Gieldy musiala wyjechac
no to ładnych rzeczy się o sobie dowiaduję
Cały czas wydawało mi się że o 10:30 juz mnie w Tychach nie byłobez brody...
Comment
-
-
kto był?
Narcopolok - zapewne na okołogiełdowej imprezce był tylko Polok a Marco pojechał do bacówki.
Ot, i cała tajemnica rozdwojenia.
To jeden z tańszych tricków. Na drugi raz wymyśl coś oryginalniejszego.
Comment
-
Comment