Podsumowując, proponuję założyć ankietę i zobaczyć czegoi chce większość, która jak wiadomo, ma zawsze rację
1. Podział na dwie kategorie
a) warzone z zacieraniem
b) warzone z esktraktu
2. Podział na trzy kategorie
a) j.w.
b) j.w.
c) warzone z brew-kita czyli już nachmielonego esktraktu.
3. Podział na cztery kategorie
a) warzonie z zacieraniem
b) warzone z ekstraktu
c) warzone z zacieraniem według własnej receptury
d) warzone z zacieraniem korzystając z istniejącej receptury (tylko kto to będzie sprawdzał i jak ?????)
4. Połączenie punktu 3. z punktem 2.
Moim zdaniem zaczynam wpadać w obłęd ale w takim razie chciałbym przeczytać TECHNICZNE I OPERACYJNE, rozwiązanie. Czyli jakie miałoby to być kategorie z jasnymi kryteriami i zasadami podziału.
1. Podział na dwie kategorie
a) warzone z zacieraniem
b) warzone z esktraktu
2. Podział na trzy kategorie
a) j.w.
b) j.w.
c) warzone z brew-kita czyli już nachmielonego esktraktu.
3. Podział na cztery kategorie
a) warzonie z zacieraniem
b) warzone z ekstraktu
c) warzone z zacieraniem według własnej receptury
d) warzone z zacieraniem korzystając z istniejącej receptury (tylko kto to będzie sprawdzał i jak ?????)
4. Połączenie punktu 3. z punktem 2.
Moim zdaniem zaczynam wpadać w obłęd ale w takim razie chciałbym przeczytać TECHNICZNE I OPERACYJNE, rozwiązanie. Czyli jakie miałoby to być kategorie z jasnymi kryteriami i zasadami podziału.
Comment