Moje zniżki już NIEAKTUALNE.
Punkt wymiany "zniżek" na kolej.
Collapse
X
-
jeśli profesor nie zmusi mnie do pilnowania na egzaminie to może Was odwiedzę na kilka godzin. Póki co moja zniżka jest nie do odstąpienia ale to może się jeszcze zmienić
Comment
-
-
Jeżeli są jeszcze chętni na zniżki do Żywca zapraszam na PW."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
-
Jeżeli jeszcze jest ktoś komu przydadzą się dwie zniżki, niech da znaćzbieram głównie podstawki polskie, z oceanii, afryki, azji, ameryki południowej, i rzadsza europa, reszta tez mile widziana. a oprócz tego pamiątki z Gliwic-Gleiwitz
Comment
-
-
arzy napisał(a)
Jeżeli są jeszcze chętni na zniżki do Żywca zapraszam na PW."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Zniżki na giełdę w Świdnicy będzie można zdobyć na giełdzie w Warszawie (będzie je miał Darek99) oraz na giełdzie w Krakowie. Jeśli ktoś nie wybiera się na te giełdy, a chce otrzymać blankiet zniżki, proszę o kontakt: krzysiu@browar.biz lub 603 244-245.
Blankietów jest 200 szt., na podróż od 10 do 12 marca i powrót 12 - 14 marca, 2 klasa pociągów osobowych i pośpiesznych. Zniżka nie obejmuje:
- pociągów Intercity, Eurocity i ekspresowych,
- wyjazdów w piątek, 11 marca, w godz. 14.00 - 20.00. Wynika to z regulaminu PKP Koleje Regionalne Sp. z o. o.
Comment
-
Comment