Żywiec - 2 wolne miejsca

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Żywiec - 2 wolne miejsca

Posiadam dwa wolne miejsca w drodze na giełdę żywiecką. Planuję wyjazd 18-ego ok 6.30 (może wcześniej) po drodze zatrzymuję się w Kamieńsku, potem w Częstochowie, zamek w Olsztynie, może w Siewierzu, jakis obiadek w knajpie przy browarze Boner, jak starczy czasu moze i wizyta w Imielinie. A może i jeszcze coś innego . Do Żywca planuję dojechać koło 17.
    Zainteresowane osoby prosze o PW (w dn.10-16 nie będę miał dostępu do pc więc ew. chętne osoby proszę o kontakt przed 10 czerwca).
    Składka tyle co na benzynę na 4 osoby, niestety mój smok pali 12l/100

Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
    Islandia, Litli-Árskógssandur, Öldugata 22, Bruggsmiðjan Kaldi Brewery
    Serokomlak
    W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.

Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
    2024-09-28, 23:39
  • dadek
    Czechy, Vojkovice 252, Pivovar Koníček
    dadek
    Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
    2023-11-22, 05:14
  • ART
    2024.12.20 - Opolskie Grudniowe Dni Porterowe
    ART
    trochę Mason namieszał z Baltic porter day , ale my robimy sobie swego rodzaju rozgrzewkę przed nim :d czyli nasze opolskie interiorowe spotkanie porterowe i w tym roku odbędzie się na pewno, choćby miały na nim być tylko 3 osoby

Formuła jak w poprzednich edycjach. Każdy bierze...
    Start
    2024-12-20
    Koniec
    2024-12-20
    Adres
    Opole malina
    2024-12-15, 23:21
  • heckler
    Czechy, Počátky, Počátky 36, Pivovar Počátky
    heckler
    Počátky, to malutka wioska która leży w paśmie Železné hory, ot taki mały koniec świata, gdzie ptaki zawracają i kończy się asfalt. Dalej autem już nie pojedziemy.
    Tuż a mostkiem przy wąskiej drodze znajduje się posesja pana Libor Hančar. Człowiek orkiestra, mnóstwo zainteresowań,...
    2023-06-15, 11:52
  • Holipter
    Szukam osoby do współpracy
    Holipter
    Witam
    Otwieram minibrowar w Krakowie Nowa huta o wybiciu 2hl, mam już załatwione wszystkie formalności i zamontowany sprzęt, szukam osoby która pomogłaby mi zrobić dobre piwo.
    Jestem otwarty na wszystkie rodzaje współpracy.
    2022-05-19, 11:51
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...