A czy ewentualni spóźnialscy (nie piszę tu o sobie) nie mogliby załapać się na stojaka? To przecież stosunkowo niedaleko.
Wycieczka do Cieszyna - szczegóły !!
Collapse
X
-
slavoy napisał(a)
A czy ewentualni spóźnialscy (nie piszę tu o sobie) nie mogliby załapać się na stojaka?
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Proponowałbym tym którzy nie mają nowego dowodu (tak jak my) zabranie paszportów - chyba znajdziemy godzinkę, coby wyskoczyć za południową granicę chociażby po niefiltrowanego i niepasteryzowanego Bernarda?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ale wtedy celnicy nie są zadowoleni a dowód musi być w znakommitym stanie.
A ja mam takie pytanie - czy do 20 osób jest także ograniczona wycieczka po browarze? Podejrzewam, że nie, ale chciałbym się upewnić.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
Nie mąć w głowach, kolego Iron - na stary, "książeczkowy" dowód też masz prawo przechodzić wewnętrzne granic UE.
Comment
-
-
Ja słyszałem, że tylko nowe dowody są akceptowane przez celników.
Tak czy siak ja muszę zabrać paszport - mój stary dowód jest w takim stanie, że na pewno nie przypadłby celnikom do gustuOstatnia zmiana dokonana przez iron; 2004-06-07, 12:37.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
A ja empirycznie sprawdziłem że przy "wyśchwietanym" dowodzie osobistym kolega został poproszony o okazanie innego dowodu tożsamosci
Zythumie! Wycieczka jest ograniczona pojemnością autkaru 46 osób
a w newsletterze podane było że zostało jeszcze 20 miejscTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Marco, błagam odpowiedz na moje pytanie bo ja jeżeli będę jechał to pojechałbym z Warszawy prosto do Cieszyna, ale jeżeli nie ma możliwości zwiedzania browaru dla tych których nie będzie w autobusie to nie mam po co jechać w ten sposób.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
Comment