zythum napisał(a) Marco, błagam odpowiedz na moje pytanie bo ja jeżeli będę jechał to pojechałbym z Warszawy prosto do Cieszyna, ale jeżeli nie ma możliwości zwiedzania browaru dla tych których nie będzie w autobusie to nie mam po co jechać w ten sposób.
Zythum spokojnie
Czekam na odpowiedź z Browaru jak dużą grupe jednorazowo mogą przyjąć
Myslę że zrozumiesz fakt że w ciemno i na wyrost nie mogę niczego deklarować i obiecywać jesli nie mam całkowitej pewności jak tylko będę wszystko wiedział to niezwłocznie poinformuję
Ja mam podobne rozterki do Zythum'a i Dziku. Jeżeli byśmy nic nie przegapili jadąc prosto do Cieszyna, to trzeba tak jechać.
Czekam "niecierpliwie" na odpowiedź
Pozdro
Czekam na odpowiedź z Browaru jak dużą grupe jednorazowo mogą przyjąć
Myslę że zrozumiesz fakt że w ciemno i na wyrost nie mogę niczego deklarować i obiecywać jesli nie mam całkowitej pewności jak tylko będę wszystko wiedział to niezwłocznie poinformuję
Cierpliwość o dziś będzie moim drugim imieniem
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Jednak nie będę jechał prosto do Cieszyna. Zdecydowałem się na wyjazd z zahaczeniem o Kraków - a dokładniej o CK Browar. Może ktoś się jeszcze zdecyduje na taką opcję (np. jakiś warszawiak)?
Pozdro
Ale bedziecie mieli fajną wycieczke :P Skromnie polecam browar w Cieszynie, ponieważ miałam okazję w nim być i jest zupełnie inny od tego co można zobaczyć w Żywcu. Tak więc udanej wyprawy i do zobaczenia na giełdzie
Wyjazd godzina 10:30 z dworca PKP Żywiec G.
Wejscie na teren browaru ok godziny 12:00
Zwiedzanie browaru w dwóch grupach
Wycieczka i degustacja planowana jest na około 2 godziny
Godzina 14:00 wyjazd autobusu do Żywca
około 15:30 Przyjazd do Piwiarni Żywieckiej via dworzec PKP
tak w skrócie wyglada program
Ustalilismy grupę zwiedzającą na poziomie 60 osób
tak wiec jest możliwość dojazdu indywidualnego
w przypadku chęci wykorzystania tej mozliwosci bardzo proszę o powiadomienie.
pojawiło się małe przetasowanie w liście wycieczkowej.
Osoby z "dzikiej " listy powiadomię według kolejności zapisu
A czy planowany jest może szybki wypad do Czech na jakieś niepasteryzowane piwko? Chyba, że plan jest tak napięty, że nic już nie można przesunąć.
Pozdro
Dorosłość tu nie ma nic do rzeczy - natomiast pytanie było o tyle bezzasadne, że Marco napisał posta wyżej "zwiedzanie od 12.00 - dwie godziny - o 14.00 odjazd autobusu do Żywca", zatem wycieczka do Czech tu się nie zmiesci. Jedyne, co można pytać, to czy Marco nie mógłby opóźnić odjazdu autobusu o jeszcze dwie godziny, żeby pasażerowie mieli szanse się przejść na czeskiego browara.
A Twoja, Krzysiu, zgryźliwość i przemądrzałość czasami naprawdę jest męcząca
Comment