To ja powtórzę temat tyski: Vifling: Eichendorff Pilsener, Amber Ale z krakowskiego Relakspola (mam tylko etykietkę). I największe pragnienie: Edi Ciemne (o smaku wędzonym opisywane na Forum). I doszłoby jeszcze Braniewo. Info o zamianie na PW. Będę miał też kilka buteleczek z browaru Trzech Nestorów.
Punkt wymiany piwa w Żywcu.
Collapse
X
-
A ja Zwierzyniec, Goch, Bojanowo, Haust, Brovaria, Janów Lubelski. W zamian mogę dać Relakspole, Smoczą Głowę, Żnina, Krajana i Portera ze Strzelca.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KijekAż mi sie nie chce wierzyć, że ktoś chce "łyknąć" Złotą 11 z Zabrza, bo dobrą renomą to ona raczej się nie cieszy..
Trza pić a nie renomą się sugerować.Gdybym miał patrzeć na renomę to piłbym Tyskie.
Panowie zamawiający-Złotej 11 i Diamenta już się nie warzy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNo wiesz? Całkiem dobre piwko było.
Trza pić a nie renomą się sugerować.Gdybym miał patrzeć na renomę to piłbym Tyskie.
Panowie zamawiający-Złotej 11 i Diamenta już się nie warzy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Diamenta nie ma od listopada w sklepach.Złotej 11 od zeszłego roku.Jak sie coś dowiem to dam znaćLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Kiszocie, w ogóle to zacytowałeś zdaje sie posta sprzed 2 lat o tych piwachComment
-
Bedę w Żywcu w sobotę przed południem i w związku z tym byłbym zainteresowany:
Edim Ciemnym
Smoczą Głowa
Stoutem Gaba (Kamasutrą?)
Korebem
Barkasem
"Siódemką"
Zaoferować mogę:Piwosza,Śląskie MocneBercika z Grybowa,Jubilata Gab'owskiego,Tygrysa z Zawiercia.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot"Siódemką"Comment
-
Tak jak pisałem wcześniej, będę miał Kama Sutrę i Stouta GAB-owskiego."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyTak jak pisałem wcześniej, będę miał Kama Sutrę i Stouta GAB-owskiego.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiTo zbunkruj po sztuce dla mnie, proszę."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaSiódemka tez nie warzy juz od półtora roku, kiszot, czytaj daty, plizzzzzz
Arzy pamietaj o mnie.I napisz co chcesz w zamian.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
Comment