Jeżeli będą chętni to postaram się przywieźć niepasteryzowanego Kmiotka. Tylko że jest on z kija, a co za tym idzie opkowanie giełdowe to PET.
Punkt wymiany piwa w Żywcu.
Collapse
X
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku! -
Egipt na ?
Piwa z Egiptu (2 szt.) Stella Export Lager i Sakara Gold Lager (http://kapsle.w.interia.pl/eg.htm) chetnie wymienie na piwa z panstw, ktorych nie ma jeszcze na mojej liscie:
Propozycje na PW.
pIvoComment
-
e-prezes napisał(a)
Ja skołuję trochę Relakpola, resztki Grybowa (niestety znika w oczach) i Jagiełło Mocne, bo na takie widzę na razie zapotrzebowanie.Comment
-
dziku napisał(a)
Przywiozę do Żywca:
(...) Krajan - "Porter" (o ile dowiozą do sklepu bo ostatnio zniknął)Dziku
Comment
-
Chętnie skosztuję wyrobu "Siódemki". A i również piszę się na porterowego Krajana od DzikaŻadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
kto moglby przywiezc dla mnie piwo Specjal z tym kapslem?
info prosze na PW,Comment
-
Kasztelan
kto moglby przywiezc dla mnie piwo Kasztelan z tym kapslem?
info prosze na PW,Comment
-
slavoy napisał(a)
Muszę przyznać że temat mocno zaowocował. Do sklepu po piwo to nie muszę dłuuuuugo chodzićBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Efektem Giełdy (i przede wszystkim wymian) jest blisko 20 nowych piw (i nowych kapsli) z Estonii, Rosji, Niemiec, Czech i Polski.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesZa wiele nie mogę zabrać piwa, ale liczę na m.in.:
Gab (Stout), Braniewo (Barkas), Goch, Bojanowo, Haust, Brovaria, BrowArmia... no i jakieś koźlaki"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
Comment