Które zdjęcia zrobiłem na tegorocznej giełdzie, a które są z zeszłego roku? (należy podać numery)
Dzicza Zagadka Żywiecka
Collapse
X
-
No to ja jako meneżer Małejżonki zapytuję organizatora konkursu - co z nagrodą?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
iron napisał(a)
No to ja jako meneżer Małejżonki zapytuję organizatora konkursu - co z nagrodą?
Cóż... jako Organizator mogę Cię zapewnić, że Małażonka się ucieszy. I na pewno się nie spodziewała, że sam Prezes wyjdzie z taką propozycjąNo i co... nie tylko wielkie koncerny sponsorują konkursy...
Dziku
Comment
Related Topics
Collapse
-
Kempe, Hans-Joachim & Ulrich Schmilewski:
Bürgerliches Brauhaus Breslau Aktiengesellschaft.
128 stron, twarda okładka, język niemiecki, nakład 100 egzemplarzy, cena 20 euro.
Autor Hans-Joachim...1 Photo2024-08-18, 20:14 -
Budynek za domem kultury.
Typowa lokalesowa knajpa, vel "żulbudka". Takich, jakich już bardzo mało. Dwie sale - mniejsza z bilardem i większa z telewizorem. Do tej większej nowoczesne zwyczaje o niepaleniu w knajpach jeszcze nie dotarły
Z kija "Brackie" 7zł,...-
Channel: Śląskie
-
-
W kolekcji szkiełek Żywca z serii Żywiecka Szkoła Piwowarska posiadam: pokal Bock, szklanka Białe, kufel Marcowe, szklanka Saison, szklanka APA, pokal Porter, pokal Szampańskie, szklanka IPA, szklanka Amerykańskie Pszeniczne, pokal Belgijskie Ale. Czy jest coś jeszcze? Czy są wersje miniaturowe...
-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Zupełnie niekonwencjonalne pszeniczne. Z Koliby - na miejscu degustowane, potem w innych miejscach
I co? Wciąż zagadka...
Bo to niekonwencjonalne jest
OK:
Smak: owocowo-cytrusowe, trochę chlebka.
Zapach: niekiepski, ale subtelny... Owoce z dominantą cytrusów......-
Channel: Czechy
2018-07-15, 19:08 -
-
Ponieważ obecny organizator giełdy chyba tutaj nie zagląda, to za niego zakładam temat (mam nadzieję że się nie obrazi).
Za FB :
Zapraszamy na XXIV Międzynarodową Giełdę Birofiliów organizowaną przez Piwiarnię Żywiecką w dniach 14-15 czerwca.
Szczegóły...-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment