Temat ten dotyczy tego wątku i przeznaczony jest na plotki, komentarze, ewentualne sugestie na temat spotkania kolekcjonerów
Komentarze na temat warszawskiego spotkania kolekcjonerów
Collapse
X
-
Bardzo się cieszę, że pomysł chwycił i mam nadzieję, że wcale nie będzie to pożegnalne spotkanie kolekcjonerskie, tylko pierwsze spotkanie pod egidą BIGBComment
-
BIGB spadkobiercą Browaru Warszawskiego ;-)?Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
QUOTE]Małażonka napisał(a)
Oczywiście - nie znam spotkania, gdzie ludzie nie przywoziliby przeróżnych piwek [/QUOTE]
Małażonka. Nie obraź się, ale wielokrotnie będąc w knajpkach, pubach itp.. i mając swoje piwo, widziałem wzrok osób z obsługi, którzy by zabili wzrokiem za piwo wyciągane z plecaka. Niektórzy wręcz wypraszali z lokalu .Comment
-
I wcale się im nie dziwię - czym innym jest przyjście na piwo do pubu, gdzie picie "podstolanki" jest co najmniej niegrzeczne, a czym innym jest spotkanie kolekcjonerskie, gdzie ludzie wymieniają się piwami i stanowi to wręcz integralną część imprezy....
Comment
-
Odpowiadam na pytania zadane tutaj
Spotkanie to jest spotkaniem, a nie typową giełdą, z powodu ograniczonego miejsca i warunków plenerowych. Ław dostępnych dla kolekcjonerów będzie dwadzieścia dwie (niestety więcej nie udało nam się załatwić, a i teren nie jest zbyt olbrzymi) i wszystkie przeznaczone są dla osób wystawiających. Z tego powodu nie przewidujemy rezerwacji miejsc. W miarę możliwości będziemy starali się każdemu wystawiającemu zapewnić odpowiedni kącik , co by nie tłukł się bez sensu przez pół Polski
Comment
-
Myśleliśmy o tym, a może nie do końca o tym... Myśleliśmy o degustacji piw domowych. Jeśli paru piwowarów domowych zdecyduje się pochwalić swoimi piwami (my oczywiście jesteśmy chętni) - zakupimy odpowiednie "naczynia próbnicze" i zorganizujemy kącik degustacyjny
Comment
-
Małażonka napisał(a)
Myśleliśmy o tym, a może nie do końca o tym... Myśleliśmy o degustacji piw domowych. Jeśli paru piwowarów domowych zdecyduje się pochwalić swoimi piwami (my oczywiście jesteśmy chętni) - zakupimy odpowiednie "naczynia próbnicze" i zorganizujemy kącik degustacyjnyComment
-
Super
Będę mógł naocznie (a raczej nagębnie) przekonac się czym się różni "oranżadka" od "zacieraka"Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
Jak będę wtedy w Wawie, to z przyjemnością bym się zjawił Niestety mogę zaprezentować jedynie dwie oranżadki, tak więc nie będę zabierał swoich tworówComment
Comment