No to ja już w pracy, skupiam się mocno... chyba już czujecie mojego ducha w Wawie...
Komentarze na temat warszawskiego spotkania kolekcjonerów
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
powiedzcie ....
... jak bylo i ile was bylo
zaluje, ze tak pozno tu zajrzalem, bo pewnie bym sie przyturlal
Comment
-
-
-
Duże uznanie dla Małejżonki i Irona za zorganizowanie imprezy dla (jak się okazało) ok. 60 gości.
Ludzie jak zwykle dopisali. Pogoda na szczęście też.
I tylko królewskiego żal........Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
No, wreszcie odespałem i na trzeźwo mogę przystąpić do rzeczowej oceny. Impreza była bardzo udana, zawarłem kilka ciekawych znajomości. Egzemplarzy do kolekcji też trochę przybyło. Jest to tym cenniejsze, że z powodu chwilowej zapaści finansowej mogłem liczyć tylko na wymianę. Niech się wstydzą ci, którzy mieli blisko i nie dotarli (znam kilka nazwisk i adresów, więc niech uważają komu otwierają drzwi po zmroku). Frekwencja była mniejsza od spodziewanej co przekłada się konkretnie na to, że Ironowie dołożyli do interesu. Mam nadzieję, że pomimo to za rok impreza znów się odbędzie. Mam tylko żal do Małejżonki , że pozbawiła mnie dziewictwa i nakłoniła (kobietom nie potrafię odmówić) do wypicia pierwszego w życiu piwa LECHwww.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych
Comment
-
-
P-Oset napisał(a)
Mam tylko żal do Małejżonki , że pozbawiła mnie dziewictwa i nakłoniła (kobietom nie potrafię odmówić) do wypicia pierwszego w życiu piwa LECH
Chociaż jak pomyślę teraz to przecież ONA doprowadziła mnie kiedyś do picia Winda.
Strzeżcie się MałejżonkiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Wielkie podziękowania dla BIGB za przygotowanie giełdy - mało już jest osób którym się chce cokolwiek organizować
Pogoda dopisała. Około 20 osób parało się czynnym giełdowaniem w postaci działalności stolikowej typu kupno , sprzedaż , wymiana a stolików wbrew obawom wystarczyło.
W sumie naliczyłem się około 60-70 osób czyli giełdka bardzo mała ale klimatyczna. W programie imprezy była loteria w której tym razem mój numer 28 nie zaoowocował wygraną albo po prostu ja przegapiłem swoją kolejkę. Do spożywki - ciemny jabłonowski Belfast i jasne (niestety już bydgoskie) Królewskie. Na etykiecie którą zdrapałem własnoręcznie z KEGa napisane iż wyprodukowane przez "BU W LIKWIDACJI"
Ciekawostką giełdy były etykiety na piwo zrobione specjalnie dla serialu "M jak miłość"
Podziękowania również dla Wujcia Shaggy'ego za etykiety ze Szlacheckiego Browaru. Jego piwo "Czarcie" było naprawdę pycha
To na razie tyle gdyż pogiełdowy kac utrudnia zebranie myśliLast edited by Cooper; 2004-08-22, 10:48.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Już więcej nie opowiadajcie, bo mi coraz bardziej żal...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ludzi rzeczywiście zbyt wielu nie dotarło, ale Ci co dotarli - dodali tak wiele do imprezy, że stworzyli przesympatyczny klimat spotkania. Dziękuję bardzo wszystkim, którzy pomogli nam przygotować to spotkanko, a w szczególności: pomysłodawczyni - Marusi, Cooperowi, Darkowi99, P-Osetowi i Jego bratu, Slavoyowi, Sławce i Warszawiakowi, Andrzejowi z Polnej - bez nich ta impreza byłaby na pewno bardziej ubogą. Dziękuję również wszystkim, którzy dotarli do „Rybitwy” – miło było zobaczyć Wasze piwne ryjki .
Cooper – każdy numer wygrywał, ale wszyscy tak słuchali, że około 20 właścicieli numerków nie zgłosiło się po nagrody. Jeśli zaś chodzi o namówienie P-Oseta na „Lecha” – musiałam to zrobić (a zrobiłam to wyjątkowo miłosiernie – Lech był co prawda z puszki, ale za to dobrze schłodzony i bez soku) – kto słyszał, żeby nigdy nie spróbować tego specyfiku?
Comment
-
-
Cooper napisał(a)
Wielkie podziękowania dla BIGB za przygotowanie giełdy - mało już jest osób którym się chce cokolwiek organizować
Comment
-
-
No to i niech mnie będzie dane podziękować Państwu Dyrektorstwu BIGBy - Małejżonce & Ironowi za to wspaniałe spotkanie. Wykonaliście kawał profesjonalnej roboty! Podziękowania należą się także Arkowi i Slavoyowi za pospotkaniowe ognisko kadowskie. A wszystkim uczestniczącym wielkie dzięki za jak zwykle wspaniałą atmosferę.
Do podziękowań dołącza się Wiktoria.
Comment
-
Comment