i ja dziękuję za zorganizowanie czegoś co się udało i potwierdza, że jak się chce...
Komentarze na temat warszawskiego spotkania kolekcjonerów
Collapse
X
-
Dzięki wszystkim za miłe słowa,.
A tak a'propos: żółta kartka należy się E-prezesowi za zbojkotowanie wieczornych kadowych rozrywek . Należą się również serdeczne podziękowania Arkowi wraz z rodziną, którzy zadbali by rozbawiona gromadka miała gdzie kontynuować zabawę. Ognisko było wielkie i gorące, beczka chłodna, a towarzystwo wspaniałe. Dzięki bardzo (w swoim i Irona imieniu, który teraz zadowolony urlopuje się, więc ciężko liczyć na Jego osobiste wywody )
Comment
-
-
P-Oset napisał(a)
. ... Niech się wstydzą ci, którzy mieli blisko i nie dotarli (znam kilka nazwisk i adresów, więc niech uważają komu otwierają drzwi po zmroku) [...]."All the good things for those who wait"Comment
-
e-prezes napisał(a)
no cóż ja spodziewałem się większego udziału forumowych Krakusów. Jeśli dobrze pamietam był Bahtol i jaComment
-
Brawo!
Bawiłem się świetnie, zdobyłem kilka eksponatów (w tym jeden artefakt ), spotkałem wielu wspaniałych ludzi i dowiedziałem się ciekawych rzeczy.
A wszystko to dzięki załodze BIGB.
BARDZO DZIĘKUJĘ I MOJE GRATULACJE!!!Comment
-
e-prezes napisał(a)
no cóż ja spodziewałem się większego udziału forumowych Krakusów. Jeśli dobrze pamietam był Bahtol i ja
W piątek przez pół dnia przycinałem zywopłot, więc po powrocie do domku mnie zmogło i przespałem pociągLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
Przyłączam się do podziękowań i gratulacji dla Szanownych Organizatorów. Spotkanie było świetne, znowu poznałem kilku nowych Forumowiczów i odświerzyłem pamięć o innych
Pozdrowienia i oby tak dalej! Wasze zdrowieKONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLIComment
-
Co do organizacji spotkania dołączam się w pełni. To było COŚ. Co do ogniska, może Wam się nie spodoba ale ...Wasz-a nietolerancja, co do "innej" muzyki i "innych" potrzeb, jest straszna. Na pewno moja reakcja była zbyt emocjonalna, ale pomyślcie, że nie wszyscy są tacy jak Wy, a każdy ma prawo do życia. Tak czy tak, impreza na wielki plus i podziękowania dla Aśki i Maćka.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Ufff, w końcu dotarłam do domu
Gratulacje na sprawne zorganizowanie i poprowadzenie imprezy!!! No i u Arka tez jak zwykle fantastycznie i trudno wyjechać
Po tych dwóch piwnych dniach dziś jakoś nie mam ochoty na piwoComment
Comment