Może rzeczywiście film nazywał się "Powrót do przyszłości", ale w jednym odcinku przeniesiono się do przeszłości, a to chciałem na siłę właśnie podkreślić. A odcinków nie było 3, ale 4.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hannibal
Może rzeczywiście film nazywał się "Powrót do przyszłości", ale w jednym odcinku przeniesiono się do przeszłości, a to chciałem na siłę właśnie podkreślić. A odcinków nie było 3, ale 4.
Podeślij mi czwórkę, bo oglądałem kilka razy ten cykl i cholerka zawsze kończył się na trójce
Nie wystarczy. Seria obejmuje tylko trzy części. Czwartą chyba oglądałeś w przyszłości powielokuflowej
Jak oglądałem tę serię, to byłem jeszcze dzieckiem, więc jeszcze nie piłem alkoholu.
Sprawdziłem w necie, i chyba rzeczywiście były 3 główne odcinki. Ale nadal wydaje mi się, że był jakiś czwarty, może już z innej serii. Ale nie będę się upierał, bo dyskusja zeszła chyba na inny dział, a mianowicie "Przy piwie".
No tak, przeniesli się do przeszłości, zatem później wrócili do przyszłości. A raczej wlaściwie - teraźniejszosci
W każdej części bohaterowie w końcu wybierali się w przEszłość, żeby następnie wrócić do przYszłości/teraźniejszosci. Tytuł więc nawiązuje do wszyskich kawałków tegoż zacnego kina familijnego.
PS
Skoro sama moderatusia podkręca ten off-topic, to trzeba kontynuować
Akurat tak się składa, że jeszcze do nie dawna obie formy (nieważne i nie ważne) były poprawne A w ogóle to chciałam po prostu napisać "to nie jest ważne"
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2005-04-18, 21:14.
Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ...
Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
Trochę tu ostatnio ciszej. Nie zmienia to faktu, że rok się kończy więc czas szykować ankietę podstawek.
Mimo okrągłego jubileuszu nie planuję żadnych ogromnych zmian. Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni mogą już teraz, zabierać się do liczenia i porządkowania...
Zapraszam do udziału w XI Ankiecie Kolekcjonerów Nakładek na Pokale 2020. Ankieta jest międzynarodowa, w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020r. Formularze wysłałem do tych osób które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę...
W tej części południowej Słowacji, browarów jest jak na lekarstwo. W Rożnavie jest Kaltenecker i to w zasadzie wszystko. To taki nieco wykluczony obszar pod wieloma względami. Na przykład przez Gemerską Panicę wiedzie linia kolejowa i jest tam przystanek, ale od lat w żadnych mniejszych miejscowościach...
Comment