O ile nie zdarzy się nic nieprzewidzianego, będę obecny na spotkaniu. Oczywiście zniżki nie potrzebuję, bo mam do Rybitwy z domu kilkaset metrów
Lista obecności na warszawskim spotkaniu kolekcjonerów
Collapse
X
-
Zabrze + zniżka
Comment
-
-
Ja jestem chętny oczywiście, ale na razie proszę mnie wpisać na tzw. listę rezerwową , bo jeszcze nie wiem co mnie czeka w pracy w sierpniu. Wyjaśni się wszystko w ciągu 7-10 dni i wtedy ewentualnie wpiszę się na listę pewniaków ze zniżką.
Comment
-
-
May - konkretnie - ile osób i ile zniżek, poproszębigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ho, ho, jak miło, że tak blisko na tak hucznie zapowiadające się spotkanie.
Jeśli będę, a pewnie będę, to będę. Postaram się do tego czasu poszerzyć repertuar bandżolowy, to może jakiś program kulturalny uda się wysmażyć. Może przeróbki piosenek ulicznych pod kątem obecnej sytuacji na rynku piwnym? Okupacyjne by się dobrze nadawały
Comment
-
-
To ja się też wpisuję (sztuk 1), ale niestety na razie na listę rezerwowoą i raczej bez zniżek. U mnie sierpień cały stoi pod znakiem zapytania...Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Milimetr z Józefowa zgłasza swój akces + małżonka osobista, od razu mogę powiedzieć że z Józefowa będą także bracia Ostromeccy z ich właścicielkami No i oczywiście Maciek Piontek znany inaczej jako Ciepły, pewnie tyż z babom, zniżek nie potrzebujemy bo zbyt blisko mieszkamy, a po żałobie pewnie i tak będziemy mocno się zniżaćPiwo to moje paliwo!
Comment
-
-
Kurde,moja córa ma akurat urodziny Ale będziemy kombinować.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment