Może rzeczywiście film nazywał się "Powrót do przyszłości", ale w jednym odcinku przeniesiono się do przeszłości, a to chciałem na siłę właśnie podkreślić. A odcinków nie było 3, ale 4.
Lista obecności na warszawskim spotkaniu kolekcjonerów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalMoże rzeczywiście film nazywał się "Powrót do przyszłości", ale w jednym odcinku przeniesiono się do przeszłości, a to chciałem na siłę właśnie podkreślić. A odcinków nie było 3, ale 4.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaPodeślij mi czwórkę, bo oglądałem kilka razy ten cykl i cholerka zawsze kończył się na trójce"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalNie mam ani jednego odcinka na kasecie, więc nie ma jak . Ale mogę zapewnić, że oglądałem wszystkie cztery odcinki. Musi to chyba wystarczyć
A co do masochizmu z ogladnia trzeciej części, to niby dlaczego? Wszystkie trzymały dość podobny poziom.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyNie wystarczy. Seria obejmuje tylko trzy części. Czwartą chyba oglądałeś w przyszłości powielokuflowej
Sprawdziłem w necie, i chyba rzeczywiście były 3 główne odcinki. Ale nadal wydaje mi się, że był jakiś czwarty, może już z innej serii. Ale nie będę się upierał, bo dyskusja zeszła chyba na inny dział, a mianowicie "Przy piwie"."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalMoże rzeczywiście film nazywał się "Powrót do przyszłości", ale w jednym odcinku przeniesiono się do przeszłości
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo tak, przeniesli się do przeszłości, zatem później wrócili do przyszłości. A raczej wlaściwie - teraźniejszosci
PS
Skoro sama moderatusia podkręca ten off-topic, to trzeba kontynuowaćDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Nie ważne, czy przyszłość, czy teraźniejszość - teraz to i tak juz przeszłość
A w ogole to o czym jest ten temat?
P.S. Ja tego działu nie moderuję, mogę więc porozrabiać
Comment
-
-
Akurat tak się składa, że jeszcze do nie dawna obie formy (nieważne i nie ważne) były poprawne A w ogóle to chciałam po prostu napisać "to nie jest ważne"Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2005-04-18, 21:14.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąA to?
No kurde, nie wiem, co mi wczoraj te spacje same z siebie wychodziły
Comment
-
-
No kur de, nie wiem, co mi wczo raj te spa cjesa me z siebie wy chodziły
Comment
-
Comment