Czy są już znane jakiekolwiek szczegóły dotyczące giełdy?
Jesienna giełda w Tychach
Collapse
X
-
Jesienna giełda w Tychach
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak -
Comment
-
Bardzo jestem wdzięczny za wyczerpujace i precyzyjne odpowiedziNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Krzych15 napisał(a)
Coś bractwo niecirpliwe ok 18 .09 odbędzie się w Chrzowie 3 dniowa biesiada Tyska najpierw tą imprezę zaliczyć.Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2004-07-29, 18:53.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
sopista napisał(a)
I oczywiście spotkanie w Warszawie 21.08.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Related Topics
Collapse
-
ZMIANA TERMINU. Już 44 Ogólnopolska Giełda Birofiliów w Grodziskiej Hali Sportowej
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2024-12-28, 22:27 -
-
Wywołuję temat i czekam, czy może ktoś kompetentny się wypowie. Czy w ogóle jesienna giełda się odbędzie? A jeśli tak, to kiedy? Tak powoli trzeba zacząć jakoś planować przyszły miesiąc, a może nawet jakiś bilet na Flixbusa nabyć?
Przy okazji dobrze by było wiedzieć, czy wyjazd...
-
-
-
Giełda w ramach Targów Piw i Browarnictwa Piwowary
-
2024-09-22, 09:01 -
-
Browar Turek zaprasza wszystkich kolekcjonerów, birofilów na 1. Turkowska Giełda Birofilów.
Będą niespodziankikapsle, etykiety, podkładki
Start2024-10-05Koniec2024-10-05AdresTurek, Aleja NSZZ Solidarności, Browar Turek-
-
-
2 już giełda nad małym morzem w Pucku.
W tym roku zmieniamy lokalizacje i giełda się odbędzie na terenie Browaru Spółdzielczego w Pucku na ul. Helskiej 4 (główna droga przelotowa przez Puck kierunku Reda - Władysławowo)
Giełda będzie pod namiotami - start godz 9 koniec nie...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2021-08-08, 09:47 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment