Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kudłaty
XIII Międzynarodowa Giełda Birofilii "Świdnica 2005" - plotki
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka...
Ps. Czy na dworcu dalej można napić się z kija Lwówka?
- knajpa "U Wuja" zaraz na prawo przy wschodnim wyściu z hali dworcowej (od strony stacji benzynowej i poczty).
Comment
-
-
Możliwe, ale jest jedno 'ale'. Mając dwie kraty piwa ze sobą plus plecak będę musiał zapłacić w autobusie tzw. nadbagaż.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PepekOczywiście Naczelniku, że jest pyszniutki, ale należało jeszcze podać jego lokalizację:
- knajpa "U Wuja" zaraz na prawo przy wschodnim wyściu z hali dworcowej (od strony stacji benzynowej i poczty).
Comment
-
-
Wiem, że byłeś tam , ale na dworcu jest/było jeszcze jedno miejsce z Lwówkiem tzn. bar bez nazwy w hali dworcowej przy kaplicy dworcowej. Jednakże dawno tam nie zaglądałem i nie wiem czy Lwówek dalej tam jest. Natomiast U Wuja jest na pewno.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJa jeszcze nie wiem. Połączeń bezpośrednich nie ma, pewnie wygodniej będzie się kopnąć autobusem...
Ja raczej będę chcial rano w sobotę wyruszyć i wieczorem planuje powrót do Wrocka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KudłatyJa raczej będę chcial rano w sobotę wyruszyć i wieczorem planuje powrót do Wrocka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2A ktoś robi wyjazdową grupę z rejonu Katowic ?
( coś chyba z datami postów jest nie tak ? )Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2005-02-10, 19:02.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ponieważ dowiedziałem się, że znizki na giełde nie dotarły, prosze zainteresowanych o szybki kontakt pod mail: krzysiu@browar.biz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxprzygotowania do giełdy powoli czas zacząć
Comment
-
-
Ja postaram się przybyć w sobotę. Już cieszę się na spotkanie forumowiczów w realu. Mam nadzieję, zę nic nie stanie na przeszkodzie (np. kolejny atak zimy). Co prawda będę tylko na kilka godzin, ale jak mawia przysłowie lepsze nic niż nic.Ostatnia zmiana dokonana przez kopyr; 2005-03-06, 21:43.
Comment
-
Comment