22. abernacka (jedyny rodzynek z Trójmiasta )
XIII Międzynarodowa Giełda Birofilii "Świdnica 2005" - plotki
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxBez osoby nadzorującej ?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyJaki jedyny? Pokazać Ci meldunek w dowodzie osobistym?
Arcy, bez urazy, ale aktualnie mieszkasz w Poznaniu i nic nie zapowiada twój powrót w rodzinne strony.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaArcy, bez urazy, ale aktualnie mieszkasz w Poznaniu i nic nie zapowiada twój powrót w rodzinne strony.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu(...)Za to cztery różne Viflingi są w hurtowni, ale trzeba nabyć całą skrzynkę każdego... Jak się ekipa zorganizuje na giełdzie, można zakup wykonać od ręki, hurtownia jest czynna w sobote do 12.00.Comment
-
I ja się przyłączę, też chętnie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Po dzisiejszym sprawdzeniu wiem, że Viflingi są cztery różne, a firma będzie czekać z otwartymi ramionami do 13.00. Ważne - ceny nie przekraczają 1,40 (+ butelka, niestety).
Z innych ciekawostek - Porter Witnicki też do nabycia, inne Witnice i jakieś nawet Zabrze. W jednym sklepie namierzyłem wybór Karpackich VanPurów, ale ogólnie jest cienko.
Lwówek najbliżej w Dzierżoniowie, na specjalne życzenie ściągnę.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyCzy ktoś z sekcji stołecznej byłby tak miły i przywiózł dla mnie ze dwa Miodowe z Ciechanowa? Odwdzięczę się jasną Fortunką.
Sekcja Trójmiejska przywiezie !Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyA Rycerzyk (albo dwa ) jakiś się znajdzie? Ja poszukam jeszcze jakiegoś Kuntera.Comment
-
Panie i Panowie,
Mam w Kitty-Carze dwa wolne miejsca przewozowe na trasie Zabrze ( Gliwice ) - Świdnica i z powrotem. Wyjazd w piątek, powrót w niedzielę. Ewentualnych chętnych
proszę o kontakt na PW. Szczególy do ustalenia. Może być też telefonicznie - 0693541201.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
Comment