A co do piwa - to z tego co pamiętam z giełd w Świdnicy - jego nigdy nie za wiele, więc pewnie tak.
XIII Międzynarodowa Giełda Birofilii "Świdnica 2005" - plotki
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykNikt nie wyraża chęci, bo wszyscy będą i nie może być inaczej
No dokładnie Częśc ma już nawet zaklepane noclegi od piatku do niedzieli
Abernacka, rezerwuj wyrka, bo miejsc zabraknie!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia(...)
Abernacka, rezerwuj wyrka, bo miejsc zabraknie!
PS. PS czy mógłbym prosić kogoś z Wrocławia, aby nalał do pet’a Bartusia i zabrał ze sobą do Świdnicy?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaNocleg w schronisku już zarezerwowałem w grudniu (oczywiście pojawię się już w piątek).
PS. PS czy mógłbym prosić kogoś z Wrocławia, aby nalał do pet’a Bartusia i zabrał ze sobą do Świdnicy?
Comment
-
-
Mam jedno zapytanie. Czy na terenie Świdnicy można zakupić piwa z Viflinga, Lwówka Śląskiego i ciemne z Namysłowa? (Przepraszam, że trochę odbiegłem od tematu, ale nigdzie nie mogłem znaleźć takiej informacji).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaMam jedno zapytanie. Czy na terenie Świdnicy można zakupić piwa z Viflinga, Lwówka Śląskiego i ciemne z Namysłowa? (Przepraszam, że trochę odbiegłem od tematu, ale nigdzie nie mogłem znaleźć takiej informacji).Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2A ktoś robi wyjazdową grupę z rejonu Katowic ? (...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaMam jedno zapytanie. Czy na terenie Świdnicy można zakupić piwa z Viflinga, Lwówka Śląskiego i ciemne z Namysłowa? (Przepraszam, że trochę odbiegłem od tematu, ale nigdzie nie mogłem znaleźć takiej informacji).
Comment
-
-
Bardzo ci dziękuję! I za ten gest dobrej woli masz u mnie Gościszewo i Żywe z Ambera! Twoje zdrowie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kudłaty(...)
Bedzie ktos jechal koleją z Wrocka???
Ps. Czy na dworcu dalej można napić się z kija Lwówka?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka.
Ps. Czy na dworcu dalej można napić się z kija Lwówka?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
Comment