Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kudłaty
XIII Międzynarodowa Giełda Birofilii "Świdnica 2005" - plotki
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka...
Ps. Czy na dworcu dalej można napić się z kija Lwówka?
- knajpa "U Wuja" zaraz na prawo przy wschodnim wyściu z hali dworcowej (od strony stacji benzynowej i poczty).
Comment
-
-
Możliwe, ale jest jedno 'ale'. Mając dwie kraty piwa ze sobą plus plecak będę musiał zapłacić w autobusie tzw. nadbagaż.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PepekOczywiście Naczelniku, że jest pyszniutki, ale należało jeszcze podać jego lokalizację:
- knajpa "U Wuja" zaraz na prawo przy wschodnim wyściu z hali dworcowej (od strony stacji benzynowej i poczty).
Comment
-
-
Wiem, że byłeś tam , ale na dworcu jest/było jeszcze jedno miejsce z Lwówkiem tzn. bar bez nazwy w hali dworcowej przy kaplicy dworcowej. Jednakże dawno tam nie zaglądałem i nie wiem czy Lwówek dalej tam jest. Natomiast U Wuja jest na pewno.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJa jeszcze nie wiem. Połączeń bezpośrednich nie ma, pewnie wygodniej będzie się kopnąć autobusem...
Ja raczej będę chcial rano w sobotę wyruszyć i wieczorem planuje powrót do Wrocka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KudłatyJa raczej będę chcial rano w sobotę wyruszyć i wieczorem planuje powrót do Wrocka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2A ktoś robi wyjazdową grupę z rejonu Katowic ?
( coś chyba z datami postów jest nie tak ? )Last edited by adam16; 2005-02-10, 19:02.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ponieważ dowiedziałem się, że znizki na giełde nie dotarły, prosze zainteresowanych o szybki kontakt pod mail: krzysiu@browar.biz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxprzygotowania do giełdy powoli czas zacząć
Comment
-
-
Ja postaram się przybyć w sobotę. Już cieszę się na spotkanie forumowiczów w realu. Mam nadzieję, zę nic nie stanie na przeszkodzie (np. kolejny atak zimy). Co prawda będę tylko na kilka godzin, ale jak mawia przysłowie lepsze nic niż nic.Last edited by kopyr; 2005-03-06, 21:43.
Comment
-
Comment