Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
XIII Międzynarodowa Giełda Birofilii "Świdnica 2005" - plotki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskii jeszcze prośba do Cię co byś może zamieścił gdzieś wyniki lodowiskowej ankiety.
Większość ankietowanych ( 54 % ) odpowiedziała: TAK.
Odpowiedzi odmownej udzieliło 17 % ankietowanych.
Pozostali ( 29 % ) chcieli mnie zabić od razu, co rozumiem.
Powiem szczerze- jestem w rozterce, bo nie wiem, czy się cieszyć, czy martwić, że im się to nie udało.
Mam na myśli oczywiście ankietę nr 1 , czyli tę, powiedzmy, bardziej kontrowersyjną.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocur
Mam na myśli oczywiście ankietę nr 1 , czyli tę, powiedzmy, bardziej kontrowersyjną.
Comment
-
-
Ale może ja bym potrzebował znać wyniki tej drugiej ankiety dotyczącej zdaje się pewnych rozmiarów
Krzysiu - Twoje - wszystko już zostało napisane.
Wszystkim współbiesiadnikom serdecznie dziękuję za doskonałą zabawę.
Do następnego nastyburczenia
Kończę, bo jeszcze mi się nie chce pisać, jakiś taki zmęczony jestem, ciekawe czemu?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ja również swoje podziękowania kieruję przede wszystkim do Krzysia, bo dzięki jego zachętom w ogóle na tą giełdę trafiłem. Była to pierwsza giełda birofilów na jakiej byłem. Jechałem tam z myslą, że poznam forumowiczów w realu i zaprezentuję swoje piwo profesjonalistom. Liczyłem też na jakąś wymianę swoich piw na piwa z innych browarów domowych. Wszystkie te zamierzenia zostały zrealizowane. Poznałem wielu forumowiczów, piwo smakowało (zwłaszcza Salvatorianer) - ja wiedziałem, że to piwo jest dobre, ale potrzebowałem usłyszeć to też z ust innych, bo do tej pory najczęściej słyszałem, ze jest "inne" Wymian dokonałem zarówno piw z browarów domowych - podziękowania dla Marusi, MJP, Naczelnika i Biermana, jak i z browarów przemysłowych niedostępnych u nas - podziękowanaia dla Arcego, Starego Kocura & Adama16 i Wujcia Shaggiego. Specjalne podziękowania dla Abernackiego i Arcego za to że wyglądali podobnie jak na zdjęciach, bo to do nich najpierw podszedłem, potem już poszło łatwo Pomimo, że nie jechałem z zamiarami kolekcjonerskimi, to jednak 7 szklanek przywiozłem - 2 dostałem, 1 wygrałem i 3 nabyłem drogą kupna.Last edited by kopyr; 2005-03-14, 17:01.
Comment
-
-
Krzysiek!
Było pierwszoklasowo.
Imprezy i towarzystwo jak zwykle zawodowe.
A teraz trudny powrót do rzeczywistości...
Dziękuję wszystkim za wszystkoPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Krzysztofie Ś. - ledwie wróciłem z U- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Krzysiu jesteś wspaniały!!!
Dziękuję wszystkim za świetną zabawę, specjalne podziękowania dla Albeertosa za przeurocze szklaneczki.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Krzysiu zorganizowałeś naprawdę rewelacyjną giełdę (warto było przejechać prawie 600 km w jedną strone). Twoje zdrowie .Poznałem nowych wspaniałych ludzi (przepraszam, jeśli kogoś pominąłem): Kopyra, Alapina, Jacksona, Satrego Kocura, MJP, ppns'a, Wujcia Sz. Panowie mam nadzieję, że jeszcze niejedno piwo z wami wypiję. Dziękuję koledze Biermanowi, który zaoferował mi śliczny...ręczniczek , Dzidkowi za udaną wymianę makulatury. Roboxowi, Pepkowi, Adamowi16, Slavojowi, Jarkowi lat 12, Ark'owi, Naczelnikowi, Ironom, Wujciowi, Arcemu, S. Kocurze, Jacksonowi dziękuję bardzo za dostarczenie mi doskonałych piw! Dziękuję wam wszystkim za wspaniałą impreze!
Ps. Maggyk i Jarek lat 12 wy wiecie
Comment
-
-
Pewnie, że bym spytał jakiejś staruchy, ale żadna nie przyszła na castingbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Jeszcze moje podziękowania:
Największe oczywiście dla Krzysia za organizację – jesteś Wielki
Dla wszystkich tych którzy obdarowali mnie piwem – Marusi, Naczelnika, Adama16, Abernackiego i Kocura
Marusi za przechowanie moich zwłok
Wszystkim napotkanym Forumowiczom za wspólnie spędzony czas, fajnie było znów Was spotkać
Wasze zdrowie i do następnego
P.S. Jak to dobrze że jeszcze dzisiaj mam wolne...
Comment
-
-
No to jeszcze ja spóźnialski muszę dołączyć się do podziękowań dla Krzysia za to miłe i wspaniałe spotkanie, które doszło do skutku pomimo ekstremalnych warunków pogodowych oraz za witnickiego giełdowego Portera.
Ponadto dziękuję całemu Towarzystwu za wspaniale spędzony łykend, domowym piwowarom za możliwość spróbowania ich wytworów, a Abernacka'iemu za dostarczenie mi piwnych pomorskich specjałów.
Mam nadzieję - do zobaczenia za rok!
Comment
-
Comment