reaktywowana Nika, niedoetykietowany Adam16, Ark z siostrą Arka (której nick brzmieć będzie "siostraaa"), Grzeber, Witkowski Artur, Emes oraz Cyborg = jakby nie patrzeć wieczór w Powiślu na Powiślu kończyło 8 osób
howgh.
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwszy to raz chyba, gdy to Grzeber dłużej od Ironów wysiedział (gdy Oni na Powiślu bawili się dobrze - BIGB-a już snem sprawiedliwego się raczyła i nawet SMS od Bezczelnika zaburzyć tego nie umiał )
tak, trzeba przyznać, że Kolega Grzeber od pewnego czasu zdecydowane postepy czyni - to już nie ten młodzieniec wpadający na wypite duszkiem jedno piwo nawet dał się w sobotę przekonać, żeby jechał autobusem i nie wracał na piechotę do domu = on naprawdę dorasta do bycia poważnym i wygodnickim Forumowiczem
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
To dlatego, iż przezornie wykonałem po giełdzie manewr odwrotu do domku na jakiś czas celem odzyskania sił witalnych . W innym wypadku moje siły wyczerpałyby się znacznie wcześniej.
Wersja Cyborga troche mija się z prawda, ponieważ sam miałem zamiar odjechac komunikacją miejską a Cyborg tylko mnie w tym dopingował pamiętając jeden 7 kilometrowy spacer pewnej mroźnej styczniowej nocy .
Ostatnia zmiana dokonana przez grzeber; 2005-02-07, 20:56.
Wersja Cyborga troche mija się z prawda, ponieważ sam miałem zamiar odjechac komunikacją miejską a Cyborg tylko mnie w tym dopingował pamiętając jeden 7 kilometrowy spacer pewnej mroźnej styczniowej nocy .
na zdecydowanego to Ty nie wyglądałeś spacer a i owszem - nawet miły, nie wiedziałam, że tak malowniczo w Wawie jest, ale w sobotę było za zimno i do tego nie miałby Cię kto pytać "daleko jeszcze"?
Ja rowniez przylaczam sie do podziekowan Darkowi, Wojtkowi i Slawkowi.
Co do wypadu pogieldowego to wiezcie mi, a w szczegolnosci Ty Malazonka, robilismy wszystko by byc on-line. Nawet bylismy w Plusie zeby pozyczyli nam troche energii.
A w Rybitwie dostalem bure i juz myslalem ze wyjde glodny, a tu jedzonko sie znalazlo. Przypezlo czu co?
Sorki za brak polskich znakow, ale jedna reka to sie .......
Dzieki wielkie wszystkim za wymiane piwek, w szczegolnosci za mnicha ciemnego. I zythumowi za Noteckie. Nawet sasiadce smakowalo.
A'propos czy ktos ma jeszcze ochote na Krajana-Irlandzkie Mocne. Nawet wyslac moge. Ale nie recze za przesylke.
czy ja wiem? jak mnie nazywają kobietą, to potrafię się czasem obrazić, ale człowiekiem - może to i fajnie by było być... no ale cóż - Emes nie musi widzieć we mnie człowieka, zwłaszcza, że był na giełdzie czysto towarzysko, więc jego zdanie merytorycznie się w tym temacie nie liczy a Cyborg się przynajmniej trochę powymieniał (i to nie tylko słownie)
właśnie! dzięki wszystkim, którzy mimo później pory i % mieli jeszcze siłę ze mną podyskutować i/lub mnie obdarować
Cheb należy do najstarszych i najcenniejszych zabytkowych miast w Czechach.
Dzięki wielkiej liczbie doskonale zachowanych zabytków i wyjątkowej średniowiecznej atmosferze, Cheb zaliczany jest do najpiękniejszych miast Republiki Czeskiej.
Aż się prosi w miasteczku z tak pięknym...
W połowie drogi do Liberca w radiu usłyszeliśmy, że w Czechach wybuchła epidemia grypy, a najgroźniejsza sytuacja jest właśnie w kraju libereckim Troszkę nas to przeraziło.
Czy udało nam się niestety zarazić czy na szczęście nie dowiemy się za parę dni. Zawracać do domu nam...
Pięknie, pięknie.Wyrastają nam nowe imprezy piwowarów domowych.
Tyle, że w tym roku z braku czasu nie będę uczestniczył we wrocławskich warsztatach. A w przyszłym roku -...
Zapraszam do plotek związanych z organizowaną Giełdą Kolekcjonerską w Ciechanowie w dn. 13. IX. 2005 roku.
Zniżki na kolej będziemy próbować zorganizować, ale na razie to melodia przyszłości
Comment