Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Styczniowa Giełda w Warszawie (2005) - plotki
Collapse
X
-
reaktywowana Nika, niedoetykietowany Adam16, Ark z siostrą Arka (której nick brzmieć będzie "siostraaa"), Grzeber, Witkowski Artur, Emes oraz Cyborg = jakby nie patrzeć wieczór w Powiślu na Powiślu kończyło 8 osób
howgh.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
tak, trzeba przyznać, że Kolega Grzeber od pewnego czasu zdecydowane postepy czyni - to już nie ten młodzieniec wpadający na wypite duszkiem jedno piwo nawet dał się w sobotę przekonać, żeby jechał autobusem i nie wracał na piechotę do domu = on naprawdę dorasta do bycia poważnym i wygodnickim ForumowiczemCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
To dlatego, iż przezornie wykonałem po giełdzie manewr odwrotu do domku na jakiś czas celem odzyskania sił witalnych . W innym wypadku moje siły wyczerpałyby się znacznie wcześniej.
Wersja Cyborga troche mija się z prawda, ponieważ sam miałem zamiar odjechac komunikacją miejską a Cyborg tylko mnie w tym dopingował pamiętając jeden 7 kilometrowy spacer pewnej mroźnej styczniowej nocy .Last edited by grzeber; 2005-02-07, 20:56.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeberWersja Cyborga troche mija się z prawda, ponieważ sam miałem zamiar odjechac komunikacją miejską a Cyborg tylko mnie w tym dopingował pamiętając jeden 7 kilometrowy spacer pewnej mroźnej styczniowej nocy .Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesUzgodnijmy polubownie, że było 7 osób
+ Cybork ?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba+ Cybork ?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
W końcu Cyborg, też człowiekBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Ja rowniez przylaczam sie do podziekowan Darkowi, Wojtkowi i Slawkowi.
Co do wypadu pogieldowego to wiezcie mi, a w szczegolnosci Ty Malazonka, robilismy wszystko by byc on-line. Nawet bylismy w Plusie zeby pozyczyli nam troche energii.
A w Rybitwie dostalem bure i juz myslalem ze wyjde glodny, a tu jedzonko sie znalazlo. Przypezlo czu co?
Sorki za brak polskich znakow, ale jedna reka to sie .......
Dzieki wielkie wszystkim za wymiane piwek, w szczegolnosci za mnicha ciemnego. I zythumowi za Noteckie. Nawet sasiadce smakowalo.
A'propos czy ktos ma jeszcze ochote na Krajana-Irlandzkie Mocne. Nawet wyslac moge. Ale nie recze za przesylke.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16W końcu Cyborg, też człowiek
właśnie! dzięki wszystkim, którzy mimo później pory i % mieli jeszcze siłę ze mną podyskutować i/lub mnie obdarowaćCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment