Ja też się zapowiadam. I przyprowadzam ze sobą dwoje przyjaciół Maćka i Asię, których niektóre osoby mogą pamiętać ze spotkania kolekcjonerskiego w Rybitwie .
KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Chyba już czas tradycyjnie zacząć wpisywać się na listę obecności
w temacie kilka osób już zadeklarowało swoją obecność :
1 Małażonka
2 Iron
3 May
4 P-Oset
5 zythum
6 Warszawiak
7 darek99
8 ..
9 .
Darek...... ...NO!
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Co?? Wy też nie potrzebujecie przewodnika? No nie..... jestem załamany...
Powoli kończą mi się Asie i Maćki.... ale i tak dopne swego i jakichś przyprowadze. Nie ma litości
KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Darek99> czuję się zapomniana, zwłaszcza, że mój post o tym, że zobaczę się z Wami na Giełdzie widnieje tuż nad Twoim wymieniającym wszystkich uczestników
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Ja również będę! Jeśli chcesz uzupełnić swój zbiór o etykiety Dojlid to zgłoś się do mnie (najlepiej zabierz na giełdę swój zbiór et. z Białegostoku i dublety)!
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Cheb należy do najstarszych i najcenniejszych zabytkowych miast w Czechach.
Dzięki wielkiej liczbie doskonale zachowanych zabytków i wyjątkowej średniowiecznej atmosferze, Cheb zaliczany jest do najpiękniejszych miast Republiki Czeskiej.
Aż się prosi w miasteczku z tak pięknym...
W połowie drogi do Liberca w radiu usłyszeliśmy, że w Czechach wybuchła epidemia grypy, a najgroźniejsza sytuacja jest właśnie w kraju libereckim Troszkę nas to przeraziło.
Czy udało nam się niestety zarazić czy na szczęście nie dowiemy się za parę dni. Zawracać do domu nam...
Pięknie, pięknie.Wyrastają nam nowe imprezy piwowarów domowych.
Tyle, że w tym roku z braku czasu nie będę uczestniczył we wrocławskich warsztatach. A w przyszłym roku -...
No i w tę sobotę - 30.01.04 również Telefonicznie plany już poczynione, ale na forum rzucam, bo może są jeszcze tacy, co nie wiedzą, że sobota bez Szwejka to sobota stracona
Comment