a ja idę spać, było super, pod każdym względem
Styczniowa Giełda w Warszawie (2005) - plotki
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl -
Kiedy na liście obecności był już (DOPIERO !!!!) 21 osób myślałem, że mrozy i przednówek (czyli chudy miesiąc po nowym roku) zrobiły swoje - że będzie pusto.
Na szczęście znów było nas dużo !!!
Za chwilę będą zdjęcia - tylko muszę je pozmniejszać.Comment
-
Byłem i podstawki birofilowałem
Mimo, że mogłem być jedynie od 6 do 8 to Giełdę muszę uznać za udaną. Szczególne podziękowania dla Grzebera za super udaną (dla mnie) wymianę - jakieś 1:10 . I kto tu pisał, że bezinteresowni kolekcjonerzy wyginęli.
Szkoda, że napić się niczego nie mogłem, bom kierował, ale zaraz popiję miodziku
Zdrowie organizatorówbla bla blaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaMy już po Giełdzie, ale przed częścią artystyczną, która niechybnie nastąpi niebawem
Na dokładniejsze recenzje musicie poczekać do jutra, bo dziś pewnikiem nie będziemy w stanieTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Że sie tak wetnę....
Zythuś, a telefony GSM to pies? Nikt nie chciał odebrać rozmowy od Ciebie?
PS
To pisałem ja, Slavoy.Last edited by Marusia; 2005-02-05, 22:11.Comment
-
Comment
-
Comment
-
sorki - jak widać serwer nie przyjmuje więcej niż jedno zdjęcie - a nie chcę wysyłać fotek zbyt.małychComment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TumryPrzy wejściu - za jedne 5 zeta dostawało się smych Carsberga, pełną puszkę i prawo do wstąpienia w tłumek takicj jak my.Comment
-
A tak na gorąco to wielkie dzięki dla Darka99 za organizację, gratisy , i jak zwykle fajną zabawę. (która skończyła się w późnych godzinach wieczornych- tym razem miałem Siostrę jako przewodnika i żadnej stacji nie przespałem )Comment
Comment