W związku że musiałem zrezygnować z dwóch podwójnych noclegów w centum Żywca-2 min do rynku podaję namiary: 33/8613575 cena:25/za łeb.
X Jubileuszowa Międzynarodowa Giełda Birofilów Żywiec 2005 - ploty
Collapse
X
-
Jeżeli ktoś potrzebuje jeszcze dla siebie lub znajomych zniżki na PKP to proszę pisać na pw lub e-mail: Grzegorz_Zwierzyna@GrupaZywiec.pl. Wyślę listem priorytetowym na koszt Browaru Żywiec.
Pozdrawiam,
Grzegorz Zwierzyna "Żywiec"
Comment
-
-
pytania do Grzegorza...
1. Czy " krowia grypa / katar " ( w/g wiadomości 08 / bm ) z miejscowości Wieprz nie będzie nam przeszkadzać podczas Giełdy ?
2. Czy wśród uczestników / gości Giełdy będzie też Księżna Krystyna ?
3. Aby zwiedzić browar w piątek ( n.p. na godz. 11 ) to wystarczy przyjść, czy wcześniej trzeba dokonać rezerwacji ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK21. Czy " krowia grypa / katar " ( w/g wiadomości 08 / bm ) z miejscowości Wieprz nie będzie nam przeszkadzać podczas Giełdy ?
2. Czy wśród uczestników / gości Giełdy będzie też Księżna Krystyna ?
3. Aby zwiedzić browar w piątek ( n.p. na godz. 11 ) to wystarczy przyjść, czy wcześniej trzeba dokonać rezerwacji ?
Odp.1. Miejscowość Wieprz jest dosłownie za płotem browaru ale nie ma obaw, będziemy podawać sprawdzoną wołowinę Pomoże nam w tym Robert Makłowicz, który spędzi cały piątkowy wieczór w żywieckim browarze.
Odp.2. Wśród gości nie będzie Księżnej Krystyny. Jej stan zdrowia na to nie pozwala a poza tym nie wiem czy dobrze by się czuła w tak odjechanej atmosferze?!
Odp.3. W piątek 17 czerwca wystarczy pojawić się w Piwiarni Żywiecka w Browarze Żywiec i bez opłat będzie można zwiedzić browar. Standardowa trasa wzbogacona będzie o pokaz palenia słodu do portera na palarce z 1910 roku. Wszyscy zostaną poczęstowani odrobiną portera a po zwiedzaniu w Piwiarni Żywiecka dodatkowo dostaną do zdegustowanie beczkowego Żywca.
Zapraszam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec
Odp.2. Wśród gości nie będzie Księżnej Krystyny. Jej stan zdrowia na to nie pozwala a poza tym nie wiem czy dobrze by się czuła w tak odjechanej atmosferze?!
Dzięki za info.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Ja bym Ją tam zaprosił - chociaż na pół godziny - tym bardziej, że X Giełda i zbliża się 150 - lecie Browaru...
Dzięki za info.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ŻywiecOdp.1. Miejscowość Wieprz jest dosłownie za płotem browaru ale nie ma obaw, będziemy podawać sprawdzoną wołowinę Pomoże nam w tym Robert Makłowicz, który spędzi cały piątkowy wieczór w żywieckim browarze.
Odp.3. W piątek 17 czerwca wystarczy pojawić się w Piwiarni Żywiecka w Browarze Żywiec i bez opłat będzie można zwiedzić browar. Standardowa trasa wzbogacona będzie o pokaz palenia słodu do portera na palarce z 1910 roku. Wszyscy zostaną poczęstowani odrobiną portera a po zwiedzaniu w Piwiarni Żywiecka dodatkowo dostaną do zdegustowanie beczkowego Żywca.
Zapraszam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Mam pytanie, o której rozpocznie sie zwiedzanie browaru ?
wszystko pisze juz 100 razy
Mozesz zwiedzac Browar kilka razy i za kazdym razem wypic 125 ml piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndiAle z ciebie len poczytaj posty wczesniejsze
wszystko pisze juz 100 razy
Mozesz zwiedzac Browar kilka razy i za kazdym razem wypic 125 ml piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Mam pytanie, o której rozpocznie sie zwiedzanie browaru ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ŻywiecNiestety ale ona nie pała miłością do żywieckiego browaru. Robota prawników!
Ale myślę, że przy okazji gotowania Robert M. powie coś ciekawego o Austro - Węgrach i Habsburgach ( jak zwykle zresztą ! ).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuWyruszam w kierunku Żywca jutro (czwartek) około 7 rano. Z ciekawości spytam, czy ktoś wyrusza wcześniej, czy będę pierwszy z naszej gromadki?
Comment
-
-
Też będę już jutro w Żywcu, z całą pewnością zajrzę do pijalni Żywieckiej.
Pociąg którym wyrusza z Warszawy o 9 –tej, na miejscu będę około 14-tej.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
Comment