X Jubileuszowa Międzynarodowa Giełda Birofilów Żywiec 2005 - ploty
Collapse
X
-
Odp: X JUBILEUSZOWA MIĘDZYNARODOWA GIEŁDA BIROFILIÓW ŻYWIEC 2005
Żywiec napisał(a)
Jest już znany termin X MGB Żywiec 2005. Podobnie jak w latach ubiegłych odbędzie się ona w trzeci weekend czerwca czyli 17-19.06.2005 r.
Ciekawi mnie tylko ilu będzie tam tych co wieszają psy na GŻ
Comment
-
-
Audi - mylisz pojęcia, to jest Giełda Birofilistyczna - nie trzeba tam pić Żywca więc nie wiem o co Ci chodzi. Ja naprzykład nienawidzę GŻ, zresztą tak samo jak innych grup co nie przeszkodzi mi przyjechać na Giełdę i pić Brackie. Co ma piernik do wiatraka?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
-
Tym bardziej, że giełdę organizuje Browar Żywiec (a w zasadzie parę osób), a nie cała Grupa Żywiec.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
iron napisał(a)
Tym bardziej, że giełdę organizuje Browar Żywiec (a w zasadzie parę osób), a nie cała Grupa Żywiec.
Comment
-
-
Audi napisał(a)
Tak , ale Ci ludzie pracują w Grupie Żywiec i dla Grupy Żywiec
Tylko mi nie pisz, że należy wziąść sprawy w swoje ręce, bo o tym ile z tym problemów, wydatków, niepewności i ryzyka wiemy my i parę innych osób z tego forum które organizowały lub organizują dalej giełdy birofilistyczne.
A do Żywca faktycznie się szykujemyLast edited by iron; 2005-01-07, 13:21.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Audi napisał(a)
Tak , ale Ci ludzie pracują w Grupie Żywiec i dla Grupy Żywiec
Wiele Browarów miało to nieszczęście, że zostały wykupione przez różne grupy - dlaczego mamy je za to bojkotować, przecież co innego browar, a co innego grupa...
Comment
-
-
Comment
-
-
Audi napisał(a)
Ale ktoś to sponsoruje i skąś te pieniądze są
Comment
-
-
Ok Ok , macie Wszyscy rację , nie będę sie kłócił bo nie chce w Nowym Roku wrogów sobie robić.Ja też bywam na imprezach Żywca i mi sie podoba że robią takowe,ale nie mam pretęsji do Nich że wykupili to czy zamkneli tamto,taki jest rynek i niestety większy wygrywa bo ma większe pieniądze.Ale ja nie mówie głośno że np. Heniek jest nie dobry bo to czy tamto.Tak rozumując musieli byśmy o wszystkim tak mówić,że np. Albert zniszczył nasz sklepik osiedlowy gdzie było dobre pieczywo itp.itp.Last edited by Audi; 2005-01-07, 13:36.
Comment
-
Comment