Może i nam się uda dotrzeć choć na jeden dzień
X Jubileuszowa Międzynarodowa Giełda Birofilów Żywiec 2005 - ploty
Collapse
X
-
Aż nie chcę zapeszyć. W tamtym roku już wstałem rano, zakładałem plecak i w ostatniej chwili okazało się, że nie mogę jechać. W tym roku więc nie będę się zapowiadał.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Ja też planuję już od zeszłego roku wyjazd na tegoroczny festiwal i giełdę, ale nie wiem jeszcze jak poustawiają u mnie egzaminy. Jak na razie wszystko idzie zgodnie z planem, ale 100% pewności jeszcze nie mam."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Czy osoby które nie były na Giełdzie zeszłorocznej mogą liczyć na zaproszenia? Napisałem co prawda do Grzegorza ale ma pewnie taki nawał spraw na głowie, że nie ma kiedy zajmować się pojedyńczymi przypadkami. Zaproszenie nie jest dla mnie najistotniejszą częścią Giełdy ale miło zawsze dostać coś co potem mały Igorek będzie mógł porwać
Aha i druga sprawa - ponieważ panuje milczenie więc raczej noclegów na Hacjendzie czy POD nie będzie? Jeżeli nie to gdzie brać forumowa zamierza głównie nocować, chciałbym być blisko Was/Nas.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mayMnie jednak bardziej interesuje to czy będzie piwoszenie na hacjendzieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaMam nadzieję, że nasz nieoceniony Kolega marcopolok nie zostawi nas i w tym roku też cosik wykombinuje.
Liczę na to. W zeszłym roku darowałem sobie obecność w Żywcu ze względów, można powiedzieć ważniejszych. Ale w tym roku chciałbym nadrobić straty
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ŻywiecZaproszenia wyszły!!! Wczoraj i dzisiaj, więc proszę jeszcze o trochę cierpliwości.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Comment
-
Comment