Ja również chciałbym podziękować za zaproszenia. Chciałem zabrać ze sobą do Żywca pewną uroczą osóbkę (mamiąc zwiedzaniem browaru, Makłowiczem itp), poprosiłem o zniżkę i ... już mam. Wielkie dzięki.
X Jubileuszowa Międzynarodowa Giełda Birofilów Żywiec 2005 - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dudzik17Panowie "TO WSZYSTKO JEST NIE WAŻNE, WAŻNY JEST TYLKO ŻYWIEC" !!!!!!!!ŻYWIEC I WSZYSTKO JASNE!!!!!!!!??????Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wg2Zgłaszam obecność w Żywcu - Gaweł"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Ha! No i jestem! Pamiętajcie Panowie i Panie, przed wyłączeniem komputera, ewentualnie opuszczeniem browar_biz należy sie wylogować, w innym bowiem przypadku jakaś wariatka/ wariat może wedrzeć się na wasze konto i napisac coś kompletnie nieodpowiedniego. W dodatku, o ile ta osoba będzie znajdować sie w stanie pernamentnego oszołomienia filozofią postmodernistyczną i podobnymi bzdurami ( dziś dowiedziałam sie, że używajac widelca gwałcimy nasz pokarm), a jej partner będzie sie wybierać na giełdę, na którą ona sama nie może jechać! to katastrofa gwarantowana!
Pozdrawiam - koleżanka nikity_banity (ja mu dam banite! (zaraz po tym jak mu dam za koleżankę!)) a co!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wiciu_wChętnie odstąpię zniżki PKP, jadę na giełdę autem, z Giżycka przez Łódź i mam wolne miejsca.
Comment
-
Comment